Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/165 anonim ***** válasza:
74%
Igen a ló vitte az embert. De mondd ha akkor már nem lettek volna lovak, a kutyákkal hogy győzünk? Sehogy...nem lennénk itt. Amúgy meg a ló és az ember a csatában teljesen egyenlő volt.
2010. aug. 23. 16:57
 42/165 anonim ***** válasza:
34%
Azért volt ott a régi időkben annyi ló,mert azok cipelték az embereket,ha már akkor is lett volna tank,akkor nem lovon harcoltak volna.Kutyát meg nem vetnek be harcban mint lovat,mert túl értékesek,és szeretik őket!
2010. aug. 23. 16:59
 43/165 anonim ***** válasza:
97%

Álljatok már le ez olyan gyerekes...

Akkor már inkább a kérdésen vitatkozzatok mert ez már nagyon röhejes x'D

2010. aug. 23. 17:00
 44/165 anonim ***** válasza:
29%

A kutyák értékesek? Chhh XD

Tudod te mennyibe kerül egy versenyló? Lehet tippelni...

Na és egy fajtiszta kutya? Max 100 e tiszta pénzkidobás.

2010. aug. 23. 17:03
 45/165 anonim ***** válasza:
35%
A macska lenézi az embert, a kutya felnéz az emberre, a ló úgy tekint rá mint egyenrangú partnerére. Na akkor ti vagytok az önimádó kutyások.
2010. aug. 23. 17:04
 46/165 anonim ***** válasza:
35%
Ebben az országban 100 ezer. Azt nem tudod külföldön mennyibe kerül egy jobb kutya... Amúgy pedig logikátlan amit mondasz mert arról a kutya nem tehet hogy a ló ilyen böhöm nagy állat, logikus hogy többet is kell fizetni érte. Így nem lehet őket összemérni. Amúgy pedig nem tudom mit akarsz elérni de nagyon szánalmas...
2010. aug. 23. 17:05
 47/165 anonim ***** válasza:
73%

Mi köze a különböző állatok végtermékének ahhoz, hogy egy ló szereti-e, ha lovagolják ???? Te valószínüleg utálod a lovakat, erről nyiss akár egy témát és ott vitasd meg, de semmiképp sem a fórum indító ozzászóláshoz tartozik.

Azt azért elmondom, hogy én életemben 100xtöbb kutyagumiba léptem, mint lócitromba. Én még lovat nem láttam játszótérre, parkba, járdára sz*rni, viszont ezeken a helyeken már többször beleléptem kutya termékébe, amit a kedves gazdik otthagytak. A cipőbe paszírozódott kutyasz*arnak sokkal kellemetlenebb szaga, állaga van, mint a lócitroménak és előfordulása is kb. 1:1000-hez arányú..

48/165 anonim ***** válasza:
0%
Valamelyik kutyás írja már meg h neki vajon mennyibe van egy hónapba a kutya...
 49/165 anonim ***** válasza:
0%
Igen csak ez a mondás valójában disznóval van ló helyett, de azért nem baaaj! :D
 50/165 anonim ***** válasza:
75%
Disznó? Nem valószínű :)
2010. aug. 23. 17:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!