Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/165 anonim ***** válasza:
70%
Na kérdező gyerünk írj védd meg magad ha te mindent meg tudsz oldani.
2010. aug. 23. 16:39
 22/165 anonim ***** válasza:
82%
Most épp te nézed le a lovasokat ezzel a hosszászólással. Kutyáim vannak és lovagolok. Belovagoltam már néhány lovat, egyiket se "törtem be", és bátran állíthatom neked, hogy a lovam élvezi a munkát, mert hidd el észrevenném, hogyha nem így lenne. Úgyhogy ne jussunk már el a lócitromtól, a melyik a jobb a kutya vagy a ló témáig.
2010. aug. 23. 16:40
 23/165 anonim ***** válasza:
69%
Na és neked volt már kapcsolatod lóval. nemhiszem b+. Megérez mindent átveszi a hangulatod. csak téged szeret a saját lovad.
 24/165 anonim ***** válasza:
24%
Jó én csak azt mondom amit hallottam. Ettől függetlenül a kutyásokat nem kell lenézni. Nem attól leszel jobb ember csak mert te nagyobb állattal foglalkozol mint mi. A kutyázás semmivel sem kevesebb. Sőt. Mégiscsak a kutya lett az ember barátja, aki a legjobban alkalmazkodott hozzá.
 25/165 anonim ***** válasza:
55%
Tudod lehet hogy a kuyta az ember barátja de akkor hol voltak amikor a lovak történelmet írtak??????????
2010. aug. 23. 16:42
 26/165 anonim ***** válasza:
22%
Sok a lószar?Gondoltatok volna erre mielőtt lovagolni kezdtetek!Nem lehet ilyen indokkal kibújni a felelősség alól!
 27/165 anonim ***** válasza:
23%
Figyelj ilyen hangnemben én is tudok válaszolni ba..+! Sajnos most sem a kérdésre válaszol senki a lovasok közül csak kötekedtek, szóval valójában már értjük is, hogy miért van ez a probléma! Megválaszoltátok kedves kötekedő hozzászólók válasz nélkül...
 28/165 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem most nem az a lényeg, hogy most a kutya vagy a ló a "jobb"

Mindkettő csodás állat, és én nem várom el, hogy egy erdőben felszedjék a kutyakakit. (még jót is tesz a természettel)

Ha mondjuk egy játszótéren lenne lócitrom, vagy aszfalton, az merőben más, akkor én is felszedném, hiszen a kocsikra rátapadhat és bevihetjük az udvarba is stb... De egy ERDŐBEN!

Egyébként igaz, hogy a 10 centis kutyakaki büdösebb mint a lóé, de ez csak a táplálkozás miatt van. Az én kutyusom minden szart megeszik (nem hibáztatom érte), a lovam meg csak vizet illetve szénát. Szerintem az a lényeg, hogy városban szedjük fel, de a természetben a "természetes dolog" elfér.

2010. aug. 23. 16:44
 29/165 anonim ***** válasza:
20%
Nélunk meg a játszótérnél üritenek a lovak ahol a kis gyereket mászkálnak és én is szoltam már hogy vigyék el a sz@rtmondják hogy mekkora paraszt vagyok és az út is tiszta sz@r.és a lovasok azért nem szedik fel a ló"citromot", mert PARASZTOK , de vannak azért kivételek.
2010. aug. 23. 16:45
 30/165 anonim ***** válasza:
33%
Hol voltak? Szerintem nézz utána hány híres kutya van... Minden irományban, festményen ott bújnak a kutyák a háttérben... Tudod az tény hogy a kutya alkalmazkodott legjobban az emberhez ezen felesleges vitatkozni. Én nem azt mondom hogy a ló nem egy jó állat, engem az zavar ha mindennél jobbnak tartod. Mindegyik msáhol jó. Amit a kutya tud azt ló nem és fordítva, a feladatát mindegyik ellátja.
2010. aug. 23. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!