Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/165 anonim ***** válasza:
86%
Persze lapáttal tereplovagolni:D
2010. aug. 23. 16:32
 12/165 anonim ***** válasza:
24%
Akár városban, akár vidéken akkor is zavaró szerintem is mikor az út közepén egy baromi nagy szar van...és még utána csíkban egy csomó kisebb. :D Ha a kutyapiszok eltakarítására kötelezik az embert akkor erre is lehetne valami megoldást találni. Ha a kutyások találtak a lovasok is kitalálhatnának valamit. Akinek állata van takarítsa el a piszkot utána. Nekem két gyönyörű kutyám van és soha nem hagytam utánuk koszt sehol. Nem szeretem a lovakat! Engem is lehet lepontozni. :D Én a kérdezővel tartok. :D
2010. aug. 23. 16:33
 13/165 anonim ***** válasza:
61%
Na a kérdező akkor válaszoljon a hosszú véleményemre!!!!!!!!
2010. aug. 23. 16:35
 14/165 anonim ***** válasza:
72%

Előbb gondolkozz, aztán legyen eszed leszólni másokat.

Erdőben amúgy felszeded a kutya után? Pedig a kutyakaki ott is gázabb... szerinted miért szedetik fel a városokban, közterületeken? És ugyanez szerinted áll a lócitromra is? Meg úgy egyébként is volt már olyan, h nem vetted észre, hiába szúrta ki a szemed, és összepiszkítottad magad?

Sztem nem áll fenn az esélye annak, h lókakiba lépj, kivéve, ha azt akarod, akkor meg mit zavar? Arrébb kell lépned 3-at?

Például játszóterületeken hol láttál lovat?

Azt meg sztem bármelyik lovas megnézné, hogyan gyűjtöd a ló után a trágyát, amikor lovagolsz. De ha tudod a megoldást, szívességet teszel a lovasoknak, ha leírod. Rajta!

15/165 anonim ***** válasza:
78%
De azért azt hozzá kell tenni, hogy ez tényleg egy meddő vita :D
 16/165 anonim ***** válasza:
40%

Igen igen írd már le te hogyan gyűjtenéd össze.

Ja lehet a "kutyuskád" feleszi...

2010. aug. 23. 16:36
 17/165 anonim ***** válasza:
19%
De akkor ti (gondolom) miért várjátok el a kutyásoktól. Elismerem hogy felszedni nehéz de akkor legalább a szátok ne legyen nagy. Amúgy pedig nem CSAK kutyások vagyunk! Mi együtt dolgozunk a kutyával és nem betörjük mint egy lovat. Egy lóimádó, lóversenyző barátom mondta hogy a ló nem is élvezi amit csináltatnak vele csak megcsinálja aztán kész... Hát ez baromi nagy szám így... És nem csak egykét trükköt tanítunk neki hanem versenyzünk vele, legalábbis én és még sok más társam is akiknak ez az életformája, hobbija, hivatása. Úgyhogy nem kéne lenézni.
2010. aug. 23. 16:36
 18/165 anonim ***** válasza:
70%
Mi az hogy nem élvezi? A **************. 12 éves korom óta versenyzek. Tudod, hogy tavasszal-nyáron miylen vidámak a lovak, hogy nem a fedelesben kell együtt dolgoznunk hanem kinnt madárcsicsergés...és a vágta a szélsebes vágta és csak oylan mintha szárnyalnánk. Az a lovas barátod meg egy írtó bunkó ember lehet ha a lovakkal dolgozik és nem szereti őket.
2010. aug. 23. 16:38
 19/165 anonim ***** válasza:
84%
Mert ugye a kutyakakival, csak mert az kisebbb, máris jó dolog sétálgatni kilométereket ugyanis nincs egy szem kuka a legtöbb városban? Na persze...
2010. aug. 23. 16:39
 20/165 anonim ***** válasza:
58%
Igen egyet értek, akinek nem volt még közelebbi kapcsolata kutyával, akivel mondjuk együtt kelsz, együtt fekszel, odajön ha szomorú vagy és megvigasztal, úgy örül mint még senki mikor hazaérsz...és még sorolhatnám, az ne szólja le a kutyásokat! A kutya a legszebb dolog az állatok között! Ezt minden kutyabarát megerősítheti. Úgyhogy ti is visszavehetnétek nyugodtan!
2010. aug. 23. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!