Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/165 anonim ***** válasza:
64%
Te okoska azt is meghallod amit a másik ír? Miért akar két ilyen különböző szükségletű és méretű állatoto összehasonlítani? Egyik sem jobb a másiknál akárhogy erőlködsz.
2010. aug. 23. 17:16
 62/165 anonim ***** válasza:
85%

Azért ökörségeket ne írjunk már. Nem kell álomvilágban élni. A háborúkban bevetették a kutyákat.

"A kiképzett harci kutya sokszor hatékony harceszköz, robbanószer felkutatása - egyes esetekben akár támadóékként is hasznosabb mint egy egész szakasz - és azt is látni kell, hogy adott esetben az ő élete kevésbé fontos mint egy katonáé. Már a római hadsereg is tartott fent kutyás osztagokat - jók voltak a pór nép terrorizálására - könnyű gyalogság formációjának szétzilálására..."

Később a gépesített osztagok feleslegessé tették a lovakat, de a kutyákat nem pótolta semmi. Úgyhogy bele lehet nyugodni, a háborúkban nagyon sok kutya elpusztult.

Egyébként meg tök felesleges összehasonlítani a két állatot, mivel mindkettő teljesen más. Úgyhogy a téma még mindig a lókaka.

Tehát hogy szedjük fel a lócitromot?

2010. aug. 23. 17:17
 63/165 anonim ***** válasza:
87%
Igen én is erre lennék kiváncsi, szimplán feltettem ezt a kérdést hogy hogy... Erre már mindenki lepontoz de válaszolni képtelenek...
2010. aug. 23. 17:19
 64/165 anonim ***** válasza:
86%
úristen!! álljatok már le ezzel az én állatomnak többe kerül a tartása, ki a jobb, a kutya vagy a ló. ezt a két állatot nem lehet összemérni , teljesen különbözőek.
2010. aug. 23. 17:25
 65/165 anonim ***** válasza:
12%

Ja, nem lett igazad akkor k*rva anyázol. Jó megoldás. :D

Amúgy meg nem a mi dolgunk. Mi a sajátunkét megoldottuk, oldjátok meg ti is.

A lovakkal ilyen szempontból nem azért van kevesebb gond mert jobbak hanem mert kevesebben vannak mint a kutyák. Ahol van ló ott ugyanolyan bunkók. Nálunk nincs erdő meg semmi, csak város, és ló mégis van, naná hogy az út közepére sz*rik ahol mi meg az autók mennének. Meg a füvés pályára ahol más sétálna a kutyájával, vagy tanítaná vagy a gyerekek játszanának. És nem szedik fel onnan sem nem csak erdőből, mert ugye nekik joguk van hozzá... Nehéz dolog, de akinek lova van az vállalta, nem? Vicces hogy még ők vannak felháborodva. Bezzeg én milyen szemét lennék ha azt mondanám hogy nem vagyok hajlandó kilométereket cipelni a kutyakakit mert nincs kuka...

2010. aug. 23. 17:29
 66/165 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi kutyaimádó? És mennyi lóimádó van itt ennyi erővel?

Mindenki azt imád, amit akar! Csak a kutyákat többen szeretik, pont ezért mert megfizethetőbb is mint a ló, nem mindenki teheti ám meg, hogy milliós lovat vegyen magának! Még ha akarna akkor sem.

2010. aug. 23. 17:32
 67/165 anonim ***** válasza:
16%
Na igen...ez a "nem is áll szándékomba"...na erről van szó!
2010. aug. 23. 17:34
 68/165 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként a lovasok bő 99%-ának kutyája is van,sokszor nem is egy,és sok közülük mentett jószág.
2010. aug. 23. 17:34
 69/165 anonim ***** válasza:
74%

"Amúgy meg nem a mi dolgunk. Mi a sajátunkét megoldottuk, oldjátok meg ti is."

Nah tessék, ez a legegyszerűbb. Fel van az összes háborodva, hogy takarítsuk fel a trágyát, elhordanak mindenféle parasztnak, de ha megoldást kéne találni, egyből "oldjátok meg ti"... Úgy szeretem az embereket^^^

Okoskodni tud mindenki.

2010. aug. 23. 17:37
 70/165 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, srácok most már tényleg hagyjuk abba szerintem, mert mindenki más és ezen nem tudunk változtatni, ha estig vitázunk akkor sem.
2010. aug. 23. 17:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!