Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!
Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.
Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!
"kéelk akkor elsz felszedve a szar, mikor emgoldják h hullás-zsák, seprű esetleg gereblye tartható legyen a ynergen és majd ha a lótrágya mert nálunk így hívják termést a fák hoznak mifelénk. szoval majd ha a trágya nem lesz jó atalajnak. Egyenlőre még az. Szoval a kérdéseddel amivel oltani szerettél volna te lettél leoltva.eléggé szépen.^^xDD"
Mondd csak, te eltudod olvasni, amit írtál? Mert nekem eléggé nehezemre esett!
Kérdezőnket tegyük fel egy lóra,engedjük el az erdőben,azon a részen,ami miatt sipákol.Tegyünk a kezébe seprűt-lapátot,mutassa meg,amiről beszél!
Még egy nyugodt lóval is összetörné magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!