Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/165 anonim ***** válasza:
74%
aha,17 éves vagyok még itt lakok anyámék nyakán,a lovam se fizettem még ki,ami 100 ezer forint és még munkám sincs,akkor miböl legyen pénzem? a kakis zacskó a kutyának meg 800 ft,rohadtul földhöz vág mi?magyarul egy zacskó 10-20 forint
2010. aug. 24. 15:52
 102/165 anonim ***** válasza:
79%
amugy meg én nekem is van kutyám,azután felszedem.igaz nem azzal a zacsival amit direkt erre a célra csináltak,hanem amit itthon találok és amibe a zsemlét meg ilyeneket hozom haza.ha a ló is ilyen picit kakálna elöbb felszedném -_- lovagolni meg ugyszoktam hogy elötte egy egész istállót ki kell takaritanom,az szerintem már nem ingyen van
2010. aug. 24. 15:56
 103/165 anonim ***** válasza:
37%
kéelk akkor elsz felszedve a szar, mikor emgoldják h hullás-zsák, seprű esetleg gereblye tartható legyen a ynergen és majd ha a lótrágya mert nálunk így hívják termést a fák hoznak mifelénk. szoval majd ha a trágya nem lesz jó atalajnak. Egyenlőre még az. Szoval a kérdéseddel amivel oltani szerettél volna te lettél leoltva.eléggé szépen.^^xDD
2010. aug. 24. 17:01
 104/165 A kérdező kommentje:

"kéelk akkor elsz felszedve a szar, mikor emgoldják h hullás-zsák, seprű esetleg gereblye tartható legyen a ynergen és majd ha a lótrágya mert nálunk így hívják termést a fák hoznak mifelénk. szoval majd ha a trágya nem lesz jó atalajnak. Egyenlőre még az. Szoval a kérdéseddel amivel oltani szerettél volna te lettél leoltva.eléggé szépen.^^xDD"

Mondd csak, te eltudod olvasni, amit írtál? Mert nekem eléggé nehezemre esett!

2010. aug. 24. 17:05
 105/165 anonim ***** válasza:
85%
arrébb rakni oké,de felszedni? már bocs de nem fogom felszedegetni
2010. aug. 24. 17:19
 106/165 anonim ***** válasza:
84%

Kérdezőnket tegyük fel egy lóra,engedjük el az erdőben,azon a részen,ami miatt sipákol.Tegyünk a kezébe seprűt-lapátot,mutassa meg,amiről beszél!

Még egy nyugodt lóval is összetörné magát.

2010. aug. 24. 18:02
 107/165 A kérdező kommentje:
És, lehet nem tudok lovagolni, NA ÉS? Min változtat ez?
2010. aug. 24. 18:12
 108/165 anonim ***** válasza:
83%
próbáld ki milyen lovon ülni ugyhogy ásó van a hátadra kötözve.azután sipákolj!
2010. aug. 24. 18:19
 109/165 anonim ***** válasza:
75%
Így van!
2010. aug. 24. 18:23
 110/165 A kérdező kommentje:
Miért, táskába nem fér bele szerinted? És megíjed a ló, mert táskával lovagolsz rajta? hahaha...
2010. aug. 24. 18:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!