Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!
Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.
Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!
Azért mert a lovasoknak nem írja elő törvény.
Amúgymeg a te kutyád sz*ra sokkal büdösebb és undorítóbb. /blööh.../
A kutyaállomány sokszorosa a lóállománynak, és a belvárosban sincsenek igazán lovak, kutyák viszont igen! Általában egy probléma addig nem probléma, amíg nincs szem előtt!
De elhiheted, hogy ha feljelented őket, akkor ugyanúgy megbirságolhatják őket!
Jesszus, a fejemet fogtam, miközben olvastam...
1. A kutya húsevő, a kakájában több rossz baktérium van, mint hasznos anyag, tehát nem túl jó se a földnek, se senkinek. Viszont a ló megrögzött növényevő lévén, az ürüléke megemésztetlen növényi részekből áll, ami több, mint jó a talajnak. El is bomlik hamar, de nem két nap alatt, kedves kérdező! Ezt te sm gondolhattad komolyan.
2. Igen, volt idő, amikor íjat, kardot stb vittek emberek lovon. De nem csak ezt a részt kell meglátni, hanem azt is, hogy akkor a lovak-emberek védve voltak plusz bőrökkel, páncéllal, azért nem mindegy.
3. Ki az, akit az erdő közepén zavar egy kupac lókaki? Még ha az aszfaltúton lenne, akkor talán megérteném. De ezen csak röhögni tudok.
Igenis össze lehetne szedni! Van egy elméletem!
Lovaglás közben egy furikot (pestiesen: talicska) kötünk a ló után, és ha szerencsénk, pont abba potyog a fonott kalács kinézetű trágya. Ha nem, szépen elővesszük a nyeregtáskából a kis homokozóvödröt, homokozó lapátot (esetleg a homokmintákat is, tudjátok, amivel óvodában játszottunk), azért, hogy ne kelljen sokat cipelni, és belelapátoljuk a furikba. Nem kell ide szemeteszsák!
A kérdezőnek meg üzenem: hülye vagy. A ló egyszer sz@rik annyit, mint a kutya egy hét alatt összesen. Ha zavar a lósz@ar az úton, miért nem mész ki és tünteted el? Ja, ahhoz túl intelligens vagy már, értem én.
Addig ne beszélj hülyeségeket, amíg nem tudod milyen az, amikor nagybetűs SZ@R van az úton, de akkora, mint egy blokád. Csak, hogy el tudd képzelni: vidéken élek, egy községben, Bőcsön. Van itt ám TSZ meg tehenészet is a sörgyáron kívül. Amikor a Tehenészetből a kis piros Zetor viszi a szalmás trágyát (de úgy meg van pakolva, hogy amikor a fekvőrendőrön megy át, akkor 30-40 kg trágya pottyan le az útra) szó szerint ki kell kerülni még autóval is, de úgy, hogy az árok mellett megyünk el 10 centire =). Amikor jön visszafelé a traktor, akkor úgy a nagyját összeszedi a traktoros... Úgyhogy maradj csendben, és tűrd a sorsodat =). Vagy menj ki lapáttal és szemeteszsákkal és intézkedj. :P
Úristen hát ez nevetséges, amit a kutyások képzelnek magukról.
AZ UTOLSÓN MARHA JÓT RÖHÖGTEM! XD
DE teljesen igaza van, díjugratok és kutyám is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!