Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!
Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.
Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!
Akkor menj te lovagolni karddal, íjjal, ásóval meg amivel még akarsz....
Mellesleg a lovas sem térhet le már az útról, mert az erdészetek nem igazán szeretik, ha lovasok, túrázók és egyéb erdőben kódorgók letérnek az utakról.
Ennyi erővel mondhatjuk azt is, hogy tiltsák ki a kutyásokat az erdőből, mert a kutyák zavarják a vadakat (lóval sokkal jobban megközelíthetők), sőt tiltsuk ki az összes erdei állatot mert összeszarják az erdőt!
Mondom próbáld ki egyszer az ásóval lovaglást.... remélem beléd áll.
ahha.és addig mit csináljuk a lóval? vegyem a nyakamba?az erdőbe nem tudjuk kikötni sehova addig!
ha megveszitek nekem azt az ásót és szívesen használom,de nekem nincs pénzem ilyenekre!amugy én ugyse a ti utatokon szoktam menni,hanem rendesen az erdőbe amerre csak lovasok járnak
Ja, lóra, netre van pémnzed mi? Most majd azzal jössz, hogy ismerősödnél netezel, és a ló sem a tied, és ingyen lovagolsz mi? Na ne röhögtess!
Kifogás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!