Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/165 anonim ***** válasza:
83%
Végülis inkább veszélyeztessük magunkat és a lovat, mintsem hogy szúrja egy pár ember szemét a trágya...
2010. aug. 23. 22:16
 92/165 A kérdező kommentje:
:D
2010. aug. 23. 22:17
 93/165 anonim ***** válasza:
79%
Tudod nem lehet sehova felkötni az a nyomorult ásót. Tudod zavarja a lovat is. Tudod már nem a múltban vagyunk és nem harcolunk a lovon.-.-
2010. aug. 23. 23:32
 94/165 anonim ***** válasza:
90%

Akkor menj te lovagolni karddal, íjjal, ásóval meg amivel még akarsz....

Mellesleg a lovas sem térhet le már az útról, mert az erdészetek nem igazán szeretik, ha lovasok, túrázók és egyéb erdőben kódorgók letérnek az utakról.

Ennyi erővel mondhatjuk azt is, hogy tiltsák ki a kutyásokat az erdőből, mert a kutyák zavarják a vadakat (lóval sokkal jobban megközelíthetők), sőt tiltsuk ki az összes erdei állatot mert összeszarják az erdőt!

Mondom próbáld ki egyszer az ásóval lovaglást.... remélem beléd áll.

2010. aug. 23. 23:45
 95/165 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem tudtok feltakarítani a lovatok után,NE VÁLLALJÁTOK BE!Ne a szar kifogásaitokat gyűjtsétek,mert attól hogy valami nem egyszerű,még ugyanúgy meg kell csinálni.
2010. aug. 24. 08:04
 96/165 A kérdező kommentje:
"(lóval sokkal jobban megközelíthetők)" Már megint Istenítitek a lovakat, de nem tudom, mitől lenne több jogotok mint a kutyásoknak...
2010. aug. 24. 09:57
 97/165 anonim ***** válasza:
24%
Uram isten, milyen kifogások! Hogy sérülést okoz az ásó, ha leesel a lóról? Nem a hátadon kell vinni nyitott állapotban, hanem összecsukva egy hozzá tartozó szövettokban. Nagy különbség.
2010. aug. 24. 12:55
 98/165 anonim ***** válasza:
24%

ahha.és addig mit csináljuk a lóval? vegyem a nyakamba?az erdőbe nem tudjuk kikötni sehova addig!

ha megveszitek nekem azt az ásót és szívesen használom,de nekem nincs pénzem ilyenekre!amugy én ugyse a ti utatokon szoktam menni,hanem rendesen az erdőbe amerre csak lovasok járnak

2010. aug. 24. 14:39
 99/165 anonim ***** válasza:
33%
Aha szóval mi vegyük meg neked?Lóra van pénzed 2ezres ásóra nincs?A kutyásoknak sem veszi meg senki a zacsit.
2010. aug. 24. 14:43
 100/165 A kérdező kommentje:

Ja, lóra, netre van pémnzed mi? Most majd azzal jössz, hogy ismerősödnél netezel, és a ló sem a tied, és ingyen lovagolsz mi? Na ne röhögtess!

Kifogás!!!

2010. aug. 24. 15:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!