Benti kutyások, macskások! Milyen módszer vált be nálatok a kanapé szőrtelenítésére?
hát az ikeában lehet kapni "szösz eltávolító hengert"
az jó
de ha be nedvesíted a kezedet akkor talán egy kicsit letudod dörzsölni
A folyamatos csata a szőrökkel nekem is ismerős! :(
1 cicánk van. A kanapéra raktuk a kosarát - azóta nem lehet belőle kirobbantani, pedig előtte nem ment bele. Így a kanapé is védve lett.
Az ágyra ráhúztam egy oldalt gumírozott lepedőt - azt szőrözheti. Többi magaslatra nem engedem fel!
A ruhákat miután kimosom, vasalás előtt a mágikus hengert használom (asszem az a neve), nagyon jól leszedi a macskaszőrt.
Ja... és naponta söpröm a lakást.
Így is a macskaszőr nyer! :(( (mindenhol ott vannak)
Na, most én is felraktam a kanapéra a kosarát. Hátha nálunk is baválik.
Hengerem nekem is van, de - gondoltam - hátha van valakinek szupertuti ötlete ezen kívül még.
Ismerős a dolog.
2 rövidszőrű cicánk van. Most nálunk is elég problémás a helyzet, de azért, mert nem nagyon van időnk heti 1-nél többször takarítani.
1: szoktasd rá őket a fésülésre. Ha heti 1-3 alkalommal jó alaposan átkeféled a bundájukat, egy idő után sokkal kevesebb szőrt hullatnak. Ajánlom a Furminatort!
2: Mi a kanapét, foteleket úgy védjük meg, hogy az egyik fotelre, és a kanapé felére plüssplédet terítünk. Sokkal jobban szeretnek azon aludni, így a fedetlen részekre nem fekszenek. De a kosár is jó ötlet.
3: Amit írtak többen is, ruhára, székre nagyon jó a varázshenger.
4: PORSZÍVÓ, minél többször! Ezzel tudod a legjobban megakadályozni, hogy összegyűljön és szálljon a szőr!
Szia!
Én pont most vettem bő egy hónapja egy Furminatort és tény, hogy nem 2 forint, de szerintem megéri.
Főleg, ha azt nézed mennyi időt spórolsz meg takarítással.
Én ezt vettem: [link]
Videót pedig, ha kétkednél a YouTube-on találsz ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!