Bikinivonal és hónalj szőrtelenítésére mi a legjobb módszer?
1.borotva
2.krém
3.gyanta
3.epilálás
Borotva, naponta.
Sima marad, nem lesz borostás, nem irritál, nem fáj, és két perc alatt kész vagy vele.
Na, ez az én véleményem lesz, tehát lehet,hogy valaki tud egy "hivatalos álláspontot". Bár szerintem ez egyéni,hogy kinek mi.
1, borotva
Én csak elektromossal próbáltam, gyorsnak gyors, de a szőröm is gyorsan nő. Meg szerintem erősíti is. 1-1x rendben van, ha sietsz,de hosszútávon nem ajánlom.
2, krém
Azt bikinivonalon még nem próbáltam, a hónaljról leszedte, csak nehéz volt eltalálni vele azt az időt, amikor már leszedni, és még nem lesz sebes. Nekem összességében nem vált be, érzékeny a bőröm.
3, Gyanta
Azt még nem próbáltam,de ha meg kell várni,hogy hosszabb legyen a szőr, szerintem nem szép. Szóval nekem nem tetszik benne, hogy egy ideig hosszabbnak kell lennie a szőrnek.
4, Epilálás
Nekem ez vált be a legjobban. Először fáj csak, meg persze ha hosszúra hagyod.
Én ezt ajánlom, de bírni kell a fájdalmat. Nekem magas a küszöböm, de úgy hallottam,hogy sokaknak nem megy. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!