Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!
Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.
Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!
20 ezer a kaja
állatorvos 4-5 ezer
kutyaiskola 6 ezer
ahány verseny annyiszor 1000-5000-ig
útiköltség sokszor másik országrészbe vagy országba
jutalomfalatok
felszerelés
könyvek
szemináriumok
táborok
klubtagság 6ezer és sorolhatnám
Hiába pattogsz egy ló úgyis sokkal többe fog kerülni mert nagyobb. Nem azért mert jobb... Nem tudsz leleállni?
Lennék a kutyád:D
Én nem eszek 20ezerért xD
"Szeretem a disznókat. A kutyák felnéznek ránk. A macskák lenéznek bennünket. A disznók egyenrangúnak kezelnek."
[link] nem én találtam ki
Hát igen, a minőségi táp van annyi, főleg ha nem egy kutyát tart az ember.
9 milliót ér az egyik 4 éves lovam.
80.000. Ft a bértartás a lovardában.
Kb. minden hétvégén versenyezek akár 2-6 különböző lóval. Ahol a boxdíj egynek 5000-20 000ig van. Akkor persze minden versenyen legalább 10 startom van akkor 2000-4000 körül mozog 1 start akkor azis csak 1 versenyre 30 000 kb. Akkor ha egy hónapba 4 ilyen van akkor az már 120.000.
Ugye nem akarjátok hogy soroljam?
"A kutya felnéz az emberre, a macska pedig lenézi az embert, de egy türelmes ló úgy tekint rá, mint egyenrangú partnerére."
CH...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!