Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/165 anonim ***** válasza:
39%

Kincsem

Imperiál

Une de Mai

Eclipse

Man O'War

Charisma

Abdullah

Jappeloup

Milton

DeisterArkle

És még több mint száz ló akik legendává váltak. Hé, és mi van a kutyákkal? Hol vannak a legendák?

2010. aug. 23. 16:46
 32/165 anonim ***** válasza:
28%
Ez jó volt :D:D
2010. aug. 23. 16:46
 33/165 anonim ***** válasza:
25%
És mit tettek ezek a lovak? Cipeltek egy ember aki tett valami nagyot vagy megnyertek egy pár versenyt. Hát ez nagy szám
2010. aug. 23. 16:48
 34/165 anonim ***** válasza:
100%
Az "Ez jó volt" a 16:45ösnek szólt, csak olyan gyorsan jönnek a válaszok hogy nem tudom követni. :)
2010. aug. 23. 16:48
 35/165 anonim ***** válasza:
63%
[link] tessék itt pl lehet szemezgetni.
2010. aug. 23. 16:49
 36/165 anonim ***** válasza:
31%
Lólistás,egyikről sem hallottam még...
2010. aug. 23. 16:51
 37/165 anonim ***** válasza:
57%

"Minden irományban, festményen ott bújnak a kutyák a háttérben..." Ja igen jólmondot a háttérben. ;)

Nagy Sándor és Bukephalosz a lóról sok festmény és dombormű készült. Vagy akkor nézzük csak caligua lovát Incitatust a festmény arról szól, hogy mindenki a lónak hódol.Akkor van a hunok vezére Keletet-nyugatot feldúlta majd Galliát és Itáliát erről is készült egy festmény. Eddig semmi kutya a láthatáron. Vagy akkor Mazeppa és hátasa, amit Delacroix örökített meg. Bonaparte és lova,Wellington herceg és Copenhagen. Ez csak pár példa volt. Amúgy megkérdezném, hogy Mancs a mentőkutyán kívül hol van még kutya szobor? Lovas rengeeg van épp azért mert az emberek hódolnak nekik.

díjugrató

2010. aug. 23. 16:53
 38/165 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Ezek csak a magyar lovak. Kutyából a világon nincs ennyi igazi tehetség.

2010. aug. 23. 16:55
 39/165 anonim ***** válasza:
12%
Figyelj akkor fürödj a tökéletes lovak imádatában. És nézz le mindenki mást. A te veszted lesz ez...
 40/165 anonim ***** válasza:
33%
Mit is várunk egy díjugratótól? Ne vitatkozzatok vele! Felesleges, soha nem fogja megérteni, hogy van más állat is a Földön. És éljenek a kutyák!
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!