Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!
Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.
Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!
Kedves topic - indító !
Szavaidból a rosszindulat süt, nem is értem, inek vetettél fel egy témát, ha a másik fél érveit meg sem hallgatod, leszólod... Érdekesen írsz, tudod a stílus maga az ember, magadat is minősíted .
"Bölcs embernek ló való,mert lóvá tesz az ember,és emberré tesz a ló..."
De, arra már ti se gondoltok, hogy talán valaki belelép a kiránduló úton, mert nem 1 kuapcba "citromozik", hanem, 1 nagy kupac, és 20 kicsi...
És azokra a humanoidokra mit mondasz,akik teledobálják az erdőt szeméttel,odapiszkítanak stb?
Nem is kell nekik erdő:itt a városban,az ablakom alatt bűzölög egy nagy sz@rkupac+a vécépapír,jön be a lakásba a bűz.
Fényes nappal,Budapest kellős közepén.
A kies nyócker,a gettó közepe :)
Tenném hozzá,azért ez nem vot eddig jellemző még itt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!