Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
 141/165 anonim ***** válasza:
67%

Lépett már valaki lószarba a városban?

.....

És kutyaszarba?

.....

Ennyi!

2010. szept. 6. 00:35
 142/165 anonim ***** válasza:
76%

hogyan lépjek lószarba ha ló sincs a városba?

egyébként ha lenne akkor biztosan lenne valamilyen szervezet ami feltakaritaná az utat mert az gyorsan közfelháborodást keltene, de amig nincs addig kár ezen agyalni.

2010. szept. 6. 12:02
 143/165 A kérdező kommentje:
Még mindig itt a lócitrom, oké, nem büdös, de azt mondtátok, hamar lebomlik... akkor hazudtatok!
2010. szept. 12. 19:41
 144/165 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, ha lócitromba lépek.

A kutyáimnak meg elmondom, hogy Hagyd!, ha bele akarnának kóstolni =)

2010. szept. 23. 22:53
 145/165 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónap kell neki,de a kutyakaka fél évig ott rohad
2010. szept. 26. 08:41
 146/165 anonim ***** válasza:
69%
Faluba, ösvényeken ez nem feltűnő. A ló ott végzi a dolgát, ahol rájön. ez ellen nem tudsz tenni. Nem tudod mindeig felszedni.
2010. nov. 4. 19:04
 147/165 anonim ***** válasza:
31%
szeirtnem a lovamat te irrtálod és nem az hogy éna hátán avgyok.:D:D és ha anynira zavar akkor szedd sösze te.x""D :D:D
2010. nov. 5. 11:40
 148/165 anonim ***** válasza:
79%
Jó nagy vita lett belőle. Amúgy szerintem erdőben nem kell felszedni, végül zöld hulladék, elbomlik. Ugyanez igaz a kutya aknáira is. Persze városban, aszfalton az más, de hol vannak városban lovak? Esetleg kisebb városokban május elsején, vagy az a pár lovaskocsi. Azt meg nem hiszem, hogy valaki gyalogosként kerülgeti, mert a gyalogos a járdán megy, a ló meg az úton.
2010. nov. 7. 11:14
 149/165 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is van lovam én felszedtem tegnap is még séta után is! Addig fogom felszedni ameddig nem ülök a hátán! ha a hátára ülök akkor tuti h nem fogok le szállni és összeszedni! Nos ha zavar fogj 1 lapátot rakd talicskába és told el valahova. ilyen egyszerű ne hisztizz már! -.-" Nem büdös nem halsz bele én is kibírtam te is kifogod. Ha ilyen pláza p*csa vagy akkor meg ne zavartasd magad nehogy letörjön a műkörmöcskéd x)
2010. nov. 8. 15:57
 150/165 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az a tuti megoldásom a dologra, hogy nem lovagolok olyan helyen, ahol emberek járnak. x) A lovarda ahol a lovamat tartom, kint van a semmi közepén (bő fél óra gyalog a Volán buszmegállótól), de ott aztán tényleg kilépek a kapun, és természet. A crossmotorosok meg az erdei vadállatok még sose panaszkodtak a trágyára, és nekem megér ennyi utazgatást, hogy ne kelljen folyton a turistákat kerülgetni. :) Amúgy ezek szerint én is skizofrén vagyok, mert nekem is van kutyám is. :D
2010. nov. 15. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!