Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!
Figyelt kérdés
Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.
Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!
egyébként ha lenne akkor biztosan lenne valamilyen szervezet ami feltakaritaná az utat mert az gyorsan közfelháborodást keltene, de amig nincs addig kár ezen agyalni.
2010. szept. 6. 12:02
143/165 A kérdező kommentje:
Még mindig itt a lócitrom, oké, nem büdös, de azt mondtátok, hamar lebomlik... akkor hazudtatok!
2010. szept. 12. 19:41
144/165 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha lócitromba lépek.
A kutyáimnak meg elmondom, hogy Hagyd!, ha bele akarnának kóstolni =)
2010. szept. 23. 22:53
145/165 anonim válasza:
1-2 hónap kell neki,de a kutyakaka fél évig ott rohad
2010. szept. 26. 08:41
146/165 anonim válasza:
Faluba, ösvényeken ez nem feltűnő. A ló ott végzi a dolgát, ahol rájön. ez ellen nem tudsz tenni. Nem tudod mindeig felszedni.
2010. nov. 4. 19:04
147/165 anonim válasza:
szeirtnem a lovamat te irrtálod és nem az hogy éna hátán avgyok.:D:D és ha anynira zavar akkor szedd sösze te.x""D :D:D
2010. nov. 5. 11:40
148/165 anonim válasza:
Jó nagy vita lett belőle. Amúgy szerintem erdőben nem kell felszedni, végül zöld hulladék, elbomlik. Ugyanez igaz a kutya aknáira is. Persze városban, aszfalton az más, de hol vannak városban lovak? Esetleg kisebb városokban május elsején, vagy az a pár lovaskocsi. Azt meg nem hiszem, hogy valaki gyalogosként kerülgeti, mert a gyalogos a járdán megy, a ló meg az úton.
2010. nov. 7. 11:14
149/165 anonim válasza:
Nekem is van lovam én felszedtem tegnap is még séta után is! Addig fogom felszedni ameddig nem ülök a hátán! ha a hátára ülök akkor tuti h nem fogok le szállni és összeszedni! Nos ha zavar fogj 1 lapátot rakd talicskába és told el valahova. ilyen egyszerű ne hisztizz már! -.-" Nem büdös nem halsz bele én is kibírtam te is kifogod. Ha ilyen pláza p*csa vagy akkor meg ne zavartasd magad nehogy letörjön a műkörmöcskéd x)
2010. nov. 8. 15:57
150/165 anonim válasza:
Nekem az a tuti megoldásom a dologra, hogy nem lovagolok olyan helyen, ahol emberek járnak. x) A lovarda ahol a lovamat tartom, kint van a semmi közepén (bő fél óra gyalog a Volán buszmegállótól), de ott aztán tényleg kilépek a kapun, és természet. A crossmotorosok meg az erdei vadállatok még sose panaszkodtak a trágyára, és nekem megér ennyi utazgatást, hogy ne kelljen folyton a turistákat kerülgetni. :) Amúgy ezek szerint én is skizofrén vagyok, mert nekem is van kutyám is. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!