Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállat ajánlható...

Milyen háziállat ajánlható olyannak aki írtózik és undorodík a szőrős állatoktól illetve büdöstől ugyanakkor elvárja hogy kezes is legyen az állat?

Figyelt kérdés

Tehát legyen kézhez szoktatható vagy meglehessen fogni.

A szőr undort úgy kell érteni hogy nem tudom elfogadni hogy lakásba belegyen engedve szőrős állat, még elzárva sem, undorít a gondolat hogy a szőr bekerülhet a levegőbe stb, utálom a mocskot amelyet állatos ismerősöknél láttam, hiába porszívoztak naponta kutyájuk macskájuk után.

2020. júl. 26. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 A kérdező kommentje:

59-es

Itt számodra a lényeg az hogy nem bírom a szörös állatokat és végsőkig undorom tölük, fogadd el hogy nem vagyunk egyformák. És sosem fogom ezeket beengedni. Láttam hogy nézz ki utánuk a ház/lakás, erősen amortizált és van egy jellegzetes kutya/macska stb szag.

Lehet hogy vannak akik eltudják fogadni ezt én nem.

De kérlek nem kérek több választ ezzel kapcsolatban.

Fogadd el hogy számomra kizáró ok

2020. júl. 26. 21:15
 62/84 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Na, azért vannak fajok amik “kényessége” az aranyhaléval vetekszik. Az egy dolog ,hogy sokmindent kibírnak, de nagy hely kell nekik erős szűréssel. Egyik sincs ingyen, ellenben pl: szivárványos guppit lehet 30-40 litertől tartani. Az sem sokkal igényesebb. És még vannak fajok amiknek ha biztosítod legalább a minimumot akkor nem fordulnak fel egyik napról a másikra. Nyilván senki sem fog kezdőnek diszkoszhalat vagy csokoládégurámit ajánlani.
2020. júl. 26. 21:18
 63/84 A kérdező kommentje:
A guppinál hatalmas gond a beltenyészet és már nem annyira tartósak mint régen illetve, elszaporodnak egy pillanat alatt szóval, csak egynemüeket lehet tartani
2020. júl. 26. 21:19
 64/84 anonim ***** válasza:
87%
Görög teknős. De leginkább semmilyen.
2020. júl. 26. 21:21
 65/84 anonim ***** válasza:
36%
Aprómajomok az kell Neked. :)
2020. júl. 26. 21:23
 66/84 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt.

A halaknak meg siklónak utána olvasok és az információ birtokában döntök majd.

2020. júl. 26. 21:30
 67/84 anonim ***** válasza:
80%

Minek neked háziállat? Aki így áll hozzá, annak nem való. Nekem macskám van, lakásban, hetente alaposan átfésülöm és heti 2x porszívozok (ágyat, kanapét is), nyilván így is van szőr, de ez ezzel jár... A büdősség csak elhanyagolás miatt keletkezik, alaphangon nem túl szagos egy benti cica. De gondolom, te magad is rózsa illatút produkálsz!

Az, aki így áll hozzá a szőr témához, az majd hogyan bírkózik meg azzal, ha beteg lesz a kisállata, maga alá ürít vagy hány...? Az is vele jár...

Kérlek, NÉZZ MAGADBA, NEM KELL NEKED SEMMILYEN ÉLŐLÉNY!!!!

2020. júl. 26. 21:42
 68/84 anonim ***** válasza:
82%
Kaméleon? Nagyon aranyosak szerintem, lehet csomagban is venni, felszerelés és egy kis kaméleon. Szerintem, irtó aranyosak amúgy :)
2020. júl. 26. 21:44
 69/84 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképp kell, akkor óriás csiga. Nem büdös, nem macera, nem drága a tartása se, és kézbe lehet venni, nem karmol, nem harap.
2020. júl. 26. 21:45
 70/84 anonim ***** válasza:
89%
A hal baromi büdös tud lenni, büdösebb, mint bármelyik kutya, ugyanez igaz minden akváriumban tartott àllatra, hüllőre (igen teknősre is) és sokkal jobban és többet kell takarítani utánuk, mint más állat után. Szerintem meg el kellene engednek az állattartást, nem értem amúgy, hogy minek akarsz? Olyan nincs, amilyet te szeretnél, te meg ezt fogadd el. Akkor lesz olyan, ha valamiből leadsz. De amilyen undorral írsz az állatokról, először én tényleg meglátogatnék egy pszichológust, ahogy már javasolták. Nem, nem normális, ahogy ehhez hozzáállsz, ez nem elfogadás kérdése, teljesen oké, ha valaki nem akar pl kutyát tartani a lakásban, viszont te olyan mondatokat és szavakat használsz, ami nem normális felfogásról árulkodik. Igen, azt is látom, hogy hárítasz még, tehát nincs alapvetően “betegségtudatod”, de bármilyen állat érdekében (igen a hal is ide tartozik) addig, amíg ezt nem teszed helyre magadban, ne akarj állatot. Főleg, hogy nincs is olyan, amit a leírásod szerint szeretnél.
2020. júl. 26. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!