Milyen háziállat ajánlható olyannak aki írtózik és undorodík a szőrős állatoktól illetve büdöstől ugyanakkor elvárja hogy kezes is legyen az állat?
Tehát legyen kézhez szoktatható vagy meglehessen fogni.
A szőr undort úgy kell érteni hogy nem tudom elfogadni hogy lakásba belegyen engedve szőrős állat, még elzárva sem, undorít a gondolat hogy a szőr bekerülhet a levegőbe stb, utálom a mocskot amelyet állatos ismerősöknél láttam, hiába porszívoztak naponta kutyájuk macskájuk után.
59-es
Itt számodra a lényeg az hogy nem bírom a szörös állatokat és végsőkig undorom tölük, fogadd el hogy nem vagyunk egyformák. És sosem fogom ezeket beengedni. Láttam hogy nézz ki utánuk a ház/lakás, erősen amortizált és van egy jellegzetes kutya/macska stb szag.
Lehet hogy vannak akik eltudják fogadni ezt én nem.
De kérlek nem kérek több választ ezzel kapcsolatban.
Fogadd el hogy számomra kizáró ok
Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt.
A halaknak meg siklónak utána olvasok és az információ birtokában döntök majd.
Minek neked háziállat? Aki így áll hozzá, annak nem való. Nekem macskám van, lakásban, hetente alaposan átfésülöm és heti 2x porszívozok (ágyat, kanapét is), nyilván így is van szőr, de ez ezzel jár... A büdősség csak elhanyagolás miatt keletkezik, alaphangon nem túl szagos egy benti cica. De gondolom, te magad is rózsa illatút produkálsz!
Az, aki így áll hozzá a szőr témához, az majd hogyan bírkózik meg azzal, ha beteg lesz a kisállata, maga alá ürít vagy hány...? Az is vele jár...
Kérlek, NÉZZ MAGADBA, NEM KELL NEKED SEMMILYEN ÉLŐLÉNY!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!