Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállat ajánlható...

Milyen háziállat ajánlható olyannak aki írtózik és undorodík a szőrős állatoktól illetve büdöstől ugyanakkor elvárja hogy kezes is legyen az állat?

Figyelt kérdés

Tehát legyen kézhez szoktatható vagy meglehessen fogni.

A szőr undort úgy kell érteni hogy nem tudom elfogadni hogy lakásba belegyen engedve szőrős állat, még elzárva sem, undorít a gondolat hogy a szőr bekerülhet a levegőbe stb, utálom a mocskot amelyet állatos ismerősöknél láttam, hiába porszívoztak naponta kutyájuk macskájuk után.

2020. júl. 26. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 A kérdező kommentje:

19-es

Pénzem van rá és nem sajnálnám hogy megkapják a legjobb körülményeket.

Melyik a könnyebb ágazat szerinted a hüllők vagy halak?

2020. júl. 26. 20:15
 22/84 anonim ***** válasza:
88%
Ha a kalitkából nem engedi ki.. vagyis ha megnyomorítva él nála .
2020. júl. 26. 20:15
 23/84 A kérdező kommentje:
Igen a madarat kizárnám ezek alapján. Ha nem engedhetem ki ,nem jó az állatnak.
2020. júl. 26. 20:17
 24/84 anonim ***** válasza:
95%

Aranyhal is kizáró ok, mert annak bizony szaga van. Tényleg nagyon szép az akváriumban az aranyhal, de a halak között ők a legkoszosabb halak. Állandóan kakilnak, és ha nem takarítod az akváriumot, szaga lesz. Nekem 650 literes akváriumom van, iszonyú erős szűróvel, de az aranyhalak így is gondot okoztak.

Ha zavar a szőr, a szagok akkor ne akarj állatot. Minden állat, beleértve a halakat, siklókat, csigákat szagokkal, gondokkal jár.

2020. júl. 26. 20:17
 25/84 A kérdező kommentje:

A szagokat még eltüröm az nem feltétlenül kizáró ok.

Érdekes úgy hallottam hogy aranyhal a legkönyebb kínaik sokáig tenyésztették borzalmas körülmények között ezért nagyon erős vonal alakult ki amely a legellenállóbb halak közé teszi őket, nagyon rossz körülmények közt is megélnek.

2020. júl. 26. 20:21
 26/84 anonim ***** válasza:
21%

Tengerimalac. Ők ketrecben vannak. Mi néha azért kiengedjük, hogy mozogjon, de nem szívesen, mert odakakil, pisil, és a szőre is hullik. Ha kertes házban laknank, kint lenne. Én is rettentő igényes vagyok sajnos a patyolattiszta lakásra, de a gyerek évekig nyuzott allatert.

Így lett tengerimalacunk. Nagyon szeretjük egyébként.

2020. júl. 26. 20:24
 27/84 anonim ***** válasza:
84%
Ha ilyen betegesen zavar a “mocsok” (ami nyilván naaagyon nagy lehet annál, aki állításod szerint naponta porszívózik), hagyd az összes állatot, mert szívrohamot fogsz kapni az első akvárium vagy terráriumtakarításnál is, mikor vakarhatod a szrt az oldalukról a fürdőszobádban.
2020. júl. 26. 20:25
 28/84 anonim ***** válasza:
71%
Hörcsög? -oké szőrös de nem hullajtja a a szőrét, a ketrecen kívül nem lesz semmi piszkos miatta. Kézhez lehet szoktatni, van olyan hogy úgy is kapod, viszont szintén hetente takarítani kell.
2020. júl. 26. 20:26
 29/84 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként érdekes, a kérdésben még a bűz is zavar, de pár nem tetsző válasz után már nem? 🤔
2020. júl. 26. 20:26
 30/84 A kérdező kommentje:

29-es

A szőr amiből nem tudok engedni, igényes vagyok az abszolút tiszta lakásra.

Az hogy van egy kis minimális szag, abból tudok engedni.

2020. júl. 26. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!