Milyen háziállat ajánlható olyannak aki írtózik és undorodík a szőrős állatoktól illetve büdöstől ugyanakkor elvárja hogy kezes is legyen az állat?
Tehát legyen kézhez szoktatható vagy meglehessen fogni.
A szőr undort úgy kell érteni hogy nem tudom elfogadni hogy lakásba belegyen engedve szőrős állat, még elzárva sem, undorít a gondolat hogy a szőr bekerülhet a levegőbe stb, utálom a mocskot amelyet állatos ismerősöknél láttam, hiába porszívoztak naponta kutyájuk macskájuk után.
19-es
Pénzem van rá és nem sajnálnám hogy megkapják a legjobb körülményeket.
Melyik a könnyebb ágazat szerinted a hüllők vagy halak?
Aranyhal is kizáró ok, mert annak bizony szaga van. Tényleg nagyon szép az akváriumban az aranyhal, de a halak között ők a legkoszosabb halak. Állandóan kakilnak, és ha nem takarítod az akváriumot, szaga lesz. Nekem 650 literes akváriumom van, iszonyú erős szűróvel, de az aranyhalak így is gondot okoztak.
Ha zavar a szőr, a szagok akkor ne akarj állatot. Minden állat, beleértve a halakat, siklókat, csigákat szagokkal, gondokkal jár.
A szagokat még eltüröm az nem feltétlenül kizáró ok.
Érdekes úgy hallottam hogy aranyhal a legkönyebb kínaik sokáig tenyésztették borzalmas körülmények között ezért nagyon erős vonal alakult ki amely a legellenállóbb halak közé teszi őket, nagyon rossz körülmények közt is megélnek.
Tengerimalac. Ők ketrecben vannak. Mi néha azért kiengedjük, hogy mozogjon, de nem szívesen, mert odakakil, pisil, és a szőre is hullik. Ha kertes házban laknank, kint lenne. Én is rettentő igényes vagyok sajnos a patyolattiszta lakásra, de a gyerek évekig nyuzott allatert.
Így lett tengerimalacunk. Nagyon szeretjük egyébként.
29-es
A szőr amiből nem tudok engedni, igényes vagyok az abszolút tiszta lakásra.
Az hogy van egy kis minimális szag, abból tudok engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!