Milyen háziállat ajánlható olyannak aki írtózik és undorodík a szőrős állatoktól illetve büdöstől ugyanakkor elvárja hogy kezes is legyen az állat?
Figyelt kérdés
Tehát legyen kézhez szoktatható vagy meglehessen fogni.
A szőr undort úgy kell érteni hogy nem tudom elfogadni hogy lakásba belegyen engedve szőrős állat, még elzárva sem, undorít a gondolat hogy a szőr bekerülhet a levegőbe stb, utálom a mocskot amelyet állatos ismerősöknél láttam, hiába porszívoztak naponta kutyájuk macskájuk után.
2020. júl. 26. 19:57
2/84 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék egy házi állatot, biztos van ami megfelel a feltételeimnek
2020. júl. 26. 20:00
3/84 anonim válasza:
Kopasz macska? Vannak szőrtelen cicák.
4/84 anonim válasza:
Eloszor jarj el pszichologushoz a sulyos tisztasagmaniad miatt. Sulyos beteg vagy jelenleg. Utana talan kepesse valsz egy allatot gondozni..
5/84 anonim válasza:
Csiga? :) Nekünk afrikai óriáscsigánk van. :) Nem sok vizet zavarnak, szerintem aranyosak nagyon.
6/84 A kérdező kommentje:
Ez nem súlyos tisztaságmánia, leamortizálják az ingatlant, allergiát betegséget kapok szörtől, meg nagyon igénytelen szerintem.
Ízlések és pofonok van akinek elfogadható nekem nem
2020. júl. 26. 20:04
7/84 anonim válasza:
Semmilyen. Egy állat után takarítani kell.
8/84 anonim válasza:
Ha valami kártékony féregként gondolsz az állatokra, minek akarsz?
9/84 anonim válasza:
Plüss állat nagyon megfelelő lesz neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!