Milyen háziállat ajánlható olyannak aki írtózik és undorodík a szőrős állatoktól illetve büdöstől ugyanakkor elvárja hogy kezes is legyen az állat?
Tehát legyen kézhez szoktatható vagy meglehessen fogni.
A szőr undort úgy kell érteni hogy nem tudom elfogadni hogy lakásba belegyen engedve szőrős állat, még elzárva sem, undorít a gondolat hogy a szőr bekerülhet a levegőbe stb, utálom a mocskot amelyet állatos ismerősöknél láttam, hiába porszívoztak naponta kutyájuk macskájuk után.
Nálunk 2 cica van, 2 szobás lakásban, olyan tisztaság hogy enni lehet a padlóról! Ugyanis minden nap takarítok, porszívózom, portalanítok, felmosok, rendszeresen fésülöm őket stb! Mert szeretem a rendet, attól még hogy állataim vannak, ezért duplán teszek is érte!
Tudom sok a hanyag, koszos, kupis ház, de ugyanúgy az állat nélküli házakban/lakásokban is sok az igénytelen lakó, sajna ez emberfüggő, nem pedig állatfüggő!
Természetes, hogy nem lehet 100%osan steril lakása senkinek! Hát nem kórházban élés a cél, hanem az otthonunkban.
Ennyi erővel gyereke se legyen senkinek, mert az is kosszal és rendetlenséggel jár, de még milyennel!
Kérdező neked súlyos kényszerbetegséged van ezzel kapcsolatban, keress fel egy pszcihiátert! Állatot pedig ne tarts, nem neked való!
27-es
Az akváriumot tudtommal nem kell takarítani,csak időközönként cserélni vizet
Ha tényleg utána tudsz nézni az állat tartásának, megtudsz adni neki mindent, és csak attól félsz, hogy hullatja a szőrét, akkor én mondanék valamilyen hipoallergén állatot. Ők pont azért hipoallergének, mert olyan kevés (te nagyobb koszt csinálsz a lehulló szőrzeteddel) szőrt hullatnak, hogy az nem vált ki allergiás reakciót a szőrallergiásoknál, és szerintem még simogatni is jobb, mint egy csupasz állatot.
Persze nem tudom, hogy te alapvetően magától a szőrtől félsz, vagy a velejáró kosztól.
38-as
Még nem volt időm utánanézni, ezekszerint rosszul tudtam.
Viszont furcsa, én úgy tudtam hogy nagy vizcsere megöli halat. Az se jó hogy kiszeded akvából elméletileg mert stresszeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!