Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállat ajánlható...

Milyen háziállat ajánlható olyannak aki írtózik és undorodík a szőrős állatoktól illetve büdöstől ugyanakkor elvárja hogy kezes is legyen az állat?

Figyelt kérdés

Tehát legyen kézhez szoktatható vagy meglehessen fogni.

A szőr undort úgy kell érteni hogy nem tudom elfogadni hogy lakásba belegyen engedve szőrős állat, még elzárva sem, undorít a gondolat hogy a szőr bekerülhet a levegőbe stb, utálom a mocskot amelyet állatos ismerősöknél láttam, hiába porszívoztak naponta kutyájuk macskájuk után.

2020. júl. 26. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
75%
Hal, teknős.
2020. júl. 26. 20:08
 12/84 anonim ***** válasza:
96%
Leginkább semmilyet. Az állat érdekében.
2020. júl. 26. 20:09
 13/84 A kérdező kommentje:

Igen aranyhalon gondolkoztam az nagyon igénytelen állítólag, bár nem kezes de azért nagyon szép látványt nyújthat.

Még valaki irta privátban hogy gabonasikló, állítólag kezes is lehet, az jó ha nem kell élő állattal etetni mert egértől félek

2020. júl. 26. 20:10
 14/84 anonim ***** válasza:
83%
A plüss is hagy el néha szőrt, az meg uNdOrÍtÓ
2020. júl. 26. 20:10
 15/84 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ennyire fura hogy félek a szőrtöl, eddig én még nem láttam egyetlen tiszta rendes állatos házat sem amelyben szörös állat volt.
2020. júl. 26. 20:11
 16/84 anonim ***** válasza:
96%
Mert ez az állattal jár. Te is elhagyod a hajszálaid
2020. júl. 26. 20:12
 17/84 anonim ***** válasza:
96%
Ha félsz, az egy dolog. Az viszont hogy a fóbiád ellenére állatot akarsz, fura.
2020. júl. 26. 20:12
 18/84 A kérdező kommentje:
Aranyhal vagy gabonasikló vagy teknős eddig ezeken gondolkozom.
2020. júl. 26. 20:13
 19/84 Tevenyereggyarto ***** válasza:
95%
Hát ha csak a szőrt nem tűröd meg de hajlandó vagy utána takarítani (mert olyan állat nincs ami egyszerre él és nem piszkít maga után) s mindent biztosítani neki amire szüksége van akkor hüllők és halak jöhetnének szóba. A hüllők bár nem szeretik ha birizgálják őket de van pár faj ami kézhez szoktatható. Szeretni nem feltétlenül fogja, max megtűri ,hogy megfogd. A halakat nyilván nem lehet simizni. De egyik tartása sem olcsó és nem kevés tudást igényel, csak akkor vágj bele bármelyikbe ha van elég elkötelezettséged a feltételeik, igényeik biztosításához.
2020. júl. 26. 20:13
 20/84 anonim ***** válasza:
38%
Papagáj, és hasonló díszmadarak. Bár takarítani azok után is kell, de nem szőrös, és ha a kalitkából nem engeded ki, nem fogja a lakást végig piszkítani.
2020. júl. 26. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!