Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Nem találjátok undorítónak és...

Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?

Figyelt kérdés

Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?

https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM

dec. 3. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
69%

"A csokoládét nem a levágott tehenekből készítik. Hanem a tejből. Hogy te is tudd."

És? Eddig az volt a gond, hogy miért nem a konkrét termékekről szól a marketing. Most meg hirtelen megpróbálsz témát váltani és mellébeszélni?

dec. 9. 13:57
 72/77 anonim ***** válasza:
34%

“És nem úgy, hogy a tyúkok örülnek a karácsonynak, mert levágják őket és az asztalon kötnek ki.”

Még mindig nem tudják, hogy levágják őket, mert nem ennyire intelligensek és punktum. Fogd már fel.

“Szerinted a csirke boldogságot, vidámságot érez miközben vágják?”

Még mindig nincsen semmilyen vágás a reklámban, azt pedig nem képes felfogni, mi lesz a sorsa. Boldogan él (nyilván nem állít karácsonyfát, ez egy meseszerű reklám, gyerekeknek is), jól tartva, ahogy azt a haszonállatok is megérdemlik. Amíg meg lefejezik, addig semmit nem érez, mert biológiailag nem képes rá, előbb megszűnnek az életfunkciók, minthogy fájdalma lenne pl. Most már megnyugodott a pici sérült lelked, amiben örök traumát hagyott ez a rettenetes látvány?

dec. 9. 13:57
 73/77 anonim ***** válasza:
0%

Igen, írtam korábban hogy a milka reklámokat se bírom. Szóval azokkal nem győztél meg. 🤷‍♀️

Szerintem az hogy van véleményem, nem jelenti hogy arrogáns vagyok. :D

dec. 9. 14:00
 74/77 anonim ***** válasza:
0%

Több ember kommentel ide, ez nem mellébeszélés.

dec. 9. 14:00
 75/77 anonim ***** válasza:
26%

"Igen, írtam korábban hogy a milka reklámokat se bírom. Szóval azokkal nem győztél meg."

Nem is kell bírnod, nem erről szólt az egész. Hanem hogy a jó marketing nem az, amit annyira erőltetni próbált itt valaki (vagy te vagy más, most hirtelen nem tudom), hogy simán a termékeket kéne bemutatni.

dec. 9. 14:03
 76/77 anonim ***** válasza:
37%

#70 szerinted a tehenek boldogok miközben fejik őket egy olyan vágóhídon(igen, különben ha tartsák mi mást csinálnának velük) ahol a nap se süt be hozzuk? Jajj nagyon, biztos hulaláznak odabent.

Az biztos, hogy a rendszer nem szép, de ennél barátságosabbat nem lehet csinálni. Max akkor mindenki tartson magának állatot, amit levág otthon, legalább tudja, hogy boldog élete volt. Mondjuk akkor azon menne a sírás rívás, hogy kotkoda tegnap még megpuszilt(odakapott a gyuruhoz) ma meg ott a húslevesbe. Nektek eleget nem lehetne tenni állatvédők annyi biztos. Vagy kitudja boldogok-e, mert szerintem a disznó, tyúk, marha bármennyire is cuki meg minden, annyira nem fejlett, hogy boldogságot érezzen.

dec. 9. 14:08
 77/77 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem ezt a játékot imádni fogjátok!

Can your pet..? (Tud-e az állatod..?)

[link]

dec. 9. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!