Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?
Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?
https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM
"A csokoládét nem a levágott tehenekből készítik. Hanem a tejből. Hogy te is tudd."
És? Eddig az volt a gond, hogy miért nem a konkrét termékekről szól a marketing. Most meg hirtelen megpróbálsz témát váltani és mellébeszélni?
“És nem úgy, hogy a tyúkok örülnek a karácsonynak, mert levágják őket és az asztalon kötnek ki.”
Még mindig nem tudják, hogy levágják őket, mert nem ennyire intelligensek és punktum. Fogd már fel.
“Szerinted a csirke boldogságot, vidámságot érez miközben vágják?”
Még mindig nincsen semmilyen vágás a reklámban, azt pedig nem képes felfogni, mi lesz a sorsa. Boldogan él (nyilván nem állít karácsonyfát, ez egy meseszerű reklám, gyerekeknek is), jól tartva, ahogy azt a haszonállatok is megérdemlik. Amíg meg lefejezik, addig semmit nem érez, mert biológiailag nem képes rá, előbb megszűnnek az életfunkciók, minthogy fájdalma lenne pl. Most már megnyugodott a pici sérült lelked, amiben örök traumát hagyott ez a rettenetes látvány?
Igen, írtam korábban hogy a milka reklámokat se bírom. Szóval azokkal nem győztél meg. 🤷♀️
Szerintem az hogy van véleményem, nem jelenti hogy arrogáns vagyok. :D
Több ember kommentel ide, ez nem mellébeszélés.
"Igen, írtam korábban hogy a milka reklámokat se bírom. Szóval azokkal nem győztél meg."
Nem is kell bírnod, nem erről szólt az egész. Hanem hogy a jó marketing nem az, amit annyira erőltetni próbált itt valaki (vagy te vagy más, most hirtelen nem tudom), hogy simán a termékeket kéne bemutatni.
#70 szerinted a tehenek boldogok miközben fejik őket egy olyan vágóhídon(igen, különben ha tartsák mi mást csinálnának velük) ahol a nap se süt be hozzuk? Jajj nagyon, biztos hulaláznak odabent.
Az biztos, hogy a rendszer nem szép, de ennél barátságosabbat nem lehet csinálni. Max akkor mindenki tartson magának állatot, amit levág otthon, legalább tudja, hogy boldog élete volt. Mondjuk akkor azon menne a sírás rívás, hogy kotkoda tegnap még megpuszilt(odakapott a gyuruhoz) ma meg ott a húslevesbe. Nektek eleget nem lehetne tenni állatvédők annyi biztos. Vagy kitudja boldogok-e, mert szerintem a disznó, tyúk, marha bármennyire is cuki meg minden, annyira nem fejlett, hogy boldogságot érezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!