Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?
Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?
https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM
Szerintem senki nincs “felháborodva”, én pl egyszerűen csak értelmetlennek és nevetségesnek tartom ezt a cukormázas mesét. A boldog pipi gondolom a husit is önként és vidáman veti le a csontjairól 😊 fel kéne nőni, az élet nem disney mese.
Mint írtam, az él álomvilágban aki szerint a cuki broiler csirkék vidáman karácsonyoznak. Miért kell ilyen cukormázas giccsparádéval szédíteni az embereket?
Vagy edd meg a csirkét vagy ne, de nevetséges úgy tenni mintha a csirke boldog lenne attól hogy megeszik.
“nevetséges úgy tenni mintha a csirke boldog lenne attól hogy megeszik”
A csirke nem tudja, hogy meg fogják enni, mert képzeld, nem ember, nem képes a jövőbe látni és nem, nem tudja azt sem, mi történik a társaival. Te hülyézel mást, miközben emberi tulajdonságokkal ruházol fel egy haszonállatot (de még a házi kedvenceket sem kéne).
Egyébként sehol nem látom a reklámban, hogy levágnák őket. Az a te bajod, ha gondolatban mindent is hozzáköltesz.
Milka reklámokon nem vagy felháborodva? A cuki lila tehenet is le fogják vágni, ha már nincs hasznuk belőle, mert ugye HASZONállat, nem kedvenc. Na meg eleve nem is lehet lila.
Akkor mi a célja?
Semmit nem ruházok fel semmivel. Szerinted a csirke boldogságot, vidámságot érez miközben vágják?
“ sehol nem látom a reklámban, hogy levágnák őket” - akkor a Saga megvárja amíg végelgyengülésben maguktól jobb létre szenderülnek? :D
(A milka reklám is marhaság szerintem, de a kérdés nem arról szól)
"Akkor mi a célja?"
Lásd a 46. kommentet!
De ha az a cél hogy az emberek “kedvet kapjanak a termékeikhez”, akkor miért valami szirupos mesét vetítenek, miért nem valami olyan reklámot, amiből megismeri a néző a terméket és hogy miért érdemes pont az övéket választani a sok hasonló termék közül? :)
"De ha az a cél hogy az emberek “kedvet kapjanak a termékeikhez”, akkor miért valami szirupos mesét vetítenek, miért nem valami olyan reklámot, amiből megismeri a néző a terméket és hogy miért érdemes pont az övéket választani a sok hasonló termék közül?"
Lásd ezt az egész kérdést, micsoda érdeklődést generál egy ilyen egyszerű reklám! :)
A marketing is egy komoly szakma, és a "száraz tényekben elmagyarázzuk, miért jobb a mi termékünk mint xy másik" a legtöbb esetben marketingszempontból kimondottan gyenge megoldás.
#56 nem tudom, hogy boldogságot érez-e nem vagyok tyúk. De ha gondolod majd elmondhatod, hogy milyen. :D
#58 mivel kéne reklámozni egy baromfi vágóhidat? Marhákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!