Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Nem találjátok undorítónak és...

Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?

Figyelt kérdés

Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?

https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM

dec. 3. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező: egyetértek veled. Ez a reklám tudatosítja, hogy szegény, aranyos tyúkokat esszük meg. Pont fel akartam tenni ezt a kérdést.

Érzéketlen emberre vall, aki ezt a reklámot megfogalmazta.

Lehet lepontozni!

dec. 4. 06:25
 12/77 anonim ***** válasza:
87%
Mert mivel sérti meg ez a reklám az állatvédelmi törvényt?
dec. 4. 06:32
 13/77 anonim ***** válasza:
18%

Úgy tudom, az állatvédelmi törvény a gerinces állatokra vonatkozik, és a tyúkok gerinces állatok.

És a reklám azt sugallja, hogy az aranyos tyúkok láttán a hasunkra gondoljuk, a levágásukra. Visszataszító.

dec. 4. 06:35
 14/77 anonim ***** válasza:
9%
Minden hus eteleket gyarto ceget betiltani!
dec. 4. 06:40
 15/77 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell betiltani, de ne keltsen rossz érzéseket a reklámjával. Vannak dolgok, amelyek nem a tv képernyőjére valók. Engem is taszít ez a reklám.
dec. 4. 06:44
 16/77 anonim ***** válasza:
47%
Ez a reklám olyan szánalmas, hogy fent áll a gyanú, hogy egy vegán aktivista partizánakciója volt. Egyszerre alázza meg az üzemi állattartást és a karácsonyt.
dec. 4. 06:49
 17/77 anonim ***** válasza:
75%
Semmi betiltásra okit adó jelenet nincs benne, más kérdés, hogy nem csal mosolyt az emberek arcára. De hát ugye nincs rossz reklám, erre mindenki emlékezni fog 30 év múlva is :/
dec. 4. 07:31
 18/77 anonim ***** válasza:
69%
A kérdés egyértelműen csak provokáció. Lapozzunk.
dec. 4. 07:59
 19/77 anonim ***** válasza:
84%
Nem a hús evéssel van gond, hanem a mértéktelen mennyiségű hús gyártással. A boltokban árult hús termékek fele a kukában landol, nem beszélve, hogy a legtöbb állatot nagyon rossz körülmények között tartják, ami már állatkínzásnak minősül. És ez minden állatra a vonatkozik a halakól a szarvasmarháig.
dec. 4. 08:41
 20/77 anonim ***** válasza:
71%
Én sok húst eszem, de szerintem is perverz a reklám. Maga a sztori cuki, technikailag is profin kivitelezett, de boldog tyúkokkal reklámozni egy baromfifelvágott-márkát elég horror.
dec. 4. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!