Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?
Figyelt kérdés
Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?
https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM
dec. 3. 23:02
11/77 anonim válasza:
Kérdező: egyetértek veled. Ez a reklám tudatosítja, hogy szegény, aranyos tyúkokat esszük meg. Pont fel akartam tenni ezt a kérdést.
Érzéketlen emberre vall, aki ezt a reklámot megfogalmazta.
Lehet lepontozni!
12/77 anonim válasza:
Mert mivel sérti meg ez a reklám az állatvédelmi törvényt?
13/77 anonim válasza:
Úgy tudom, az állatvédelmi törvény a gerinces állatokra vonatkozik, és a tyúkok gerinces állatok.
És a reklám azt sugallja, hogy az aranyos tyúkok láttán a hasunkra gondoljuk, a levágásukra. Visszataszító.
14/77 anonim válasza:
Minden hus eteleket gyarto ceget betiltani!
15/77 anonim válasza:
Nem kell betiltani, de ne keltsen rossz érzéseket a reklámjával. Vannak dolgok, amelyek nem a tv képernyőjére valók. Engem is taszít ez a reklám.
16/77 anonim válasza:
Ez a reklám olyan szánalmas, hogy fent áll a gyanú, hogy egy vegán aktivista partizánakciója volt. Egyszerre alázza meg az üzemi állattartást és a karácsonyt.
17/77 anonim válasza:
Semmi betiltásra okit adó jelenet nincs benne, más kérdés, hogy nem csal mosolyt az emberek arcára. De hát ugye nincs rossz reklám, erre mindenki emlékezni fog 30 év múlva is :/
18/77 anonim válasza:
A kérdés egyértelműen csak provokáció. Lapozzunk.
19/77 anonim válasza:
Nem a hús evéssel van gond, hanem a mértéktelen mennyiségű hús gyártással. A boltokban árult hús termékek fele a kukában landol, nem beszélve, hogy a legtöbb állatot nagyon rossz körülmények között tartják, ami már állatkínzásnak minősül. És ez minden állatra a vonatkozik a halakól a szarvasmarháig.
20/77 anonim válasza:
Én sok húst eszem, de szerintem is perverz a reklám. Maga a sztori cuki, technikailag is profin kivitelezett, de boldog tyúkokkal reklámozni egy baromfifelvágott-márkát elég horror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!