Erkölcstelen az állatok leölése és elfogyasztása?
Jajj ezek az ideologizálások... Az, hogy mi a préda, az dönti el, hogy találkozik-e egy erősebb fajjal, semmi más.
A kutya nem nem ragadozó a domesztikácio óta.
Ezt embere valogatja. Ergo nem kene lepontozni senkit, csak mert mondjuk épp vega. Megint csak a seg*fejek jottek ide pontozni.
Szerintem nem erkolcstelen magaban a huseves es az allatok leolese. DE! A nagyuzemi allattartas az. Kegyetlen, erkolcstelen. En nem vagyok vega/vegan, megis rosszul vagyok ettol a huskozpontu tarsadalomtol, hogy emberek rohognek azon, hogy agyonvernek videokon egy disznot, mert haha, az csak kaja. :D Sajnos generaciok nottek ugy fel, hogy nem lattak semmi mast, csak hogy hus hus hus, nincs elet hus nelkul, anelkul meghalunk. Fogalmuk sincs, hogy az allat, attol mert haszonallat, ugyanugy erez mint egy kutya peldaul. Azt is tegyuk hozza, hogy utana se neztek soha a novenyi etrendnek. Full butan retardaltan hiresztelik hogy kretenek ezzel az “osember is evett hust” dumaval. Emiatt van az, hogy gonoszul bannak az allatokkal nagyuzemi korulmenyek kozott, es semmi erkolcstelenseget nem latnak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!