Mi a helyzet akkor, ha a Szép kártya terminál nem működik, de ezt a vendéglátóhelyen csak az étel elfogyasztása után közlik?
Figyelt kérdés
Annak reményében mentem be az étterembe,hogy szép kártyával tudok fizetni,az ajtón is hirdeti a matrica az elfogadóhelyet.Se készpénz,se bankkártya nincs nálam csak szép kártya,és az étel elfogyasztása után közlik(7500ft számla)hogy nem jó a szép kártya terminál.Hogyan lesz rendezve a számla?2018. júl. 5. 08:47
1/3 anonim válasza:
Kifizeted készpénzzel bankkártyával.
Amúgy mielőtt leülsz és rendelsz megkell kérdezni lehet-e szépkártyával fizetni.
2/3 anonim válasza:
Mivel nem a te hibádból nem tudtál fizetni, leadod az adataidat és rendezed a tartozásodat alkalomadtán.
Esetleg elkéred a számlaszámukat és utalsz.
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok
Még elmondanám, hogy nekem is volt ilyen esetem, csak bankkártyával. Nem működött a leolvasójuk.
Én igazoltam magam személyivel és legközelebb bementem kifizetni. Megjegyzem, ez Lepsényben volt és legközelebb Polgárdiban lett volna automata. Nem vagyok köteles későn este (11-kor) km-eket autózni visszafelé és automatát keresgélni, amikor sürget az idő.
De nem is volt semmi probléma, tudomásul vették, mivel nem én nem akartam fizetni. Természetesen napokon belül megkapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!