Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az a helyzet hogy én egy 22...

Az a helyzet hogy én egy 22 éves lány vagyok, aki nem iszik alkoholt. Ez baj?

Figyelt kérdés

több ok miatt is: nem szeretem az ízét, lenyelem és azonnal öklendezni kezdek, egyáltalán nem bírom: meginnék 2-3 felest és rosszul lennék, ég tőle a gyomrom, elálmosodom tőle nagyon, nagyon könnyen leszek másnapos, és akkor 2 napig fáj a hasam. Régebben ittam, buliztam, de aztán ezek elmaradtak, és rájöttem hogy nem szeretek inni. amugy meg azt is gondolom h egy nő ne igyon, és ne legyen részeg (a két dolog különbözik tudom, de én egyiket sem preferálom) viszont ha úgy alakul hogy néha az ismerősökkel beülünk vhova, egész idő alatt piszkálnak hogy "mit iszom" - "igyak" - "na ne már" - szemöldökfelhúzások, és fej rázások.., és "miért nem iszom"...mert ugye régebben bulizgattam velük, és láttak inni. most meg piszkálnak...,

sztetek mit tehetnék? vagy ez baj? és nekem kéne változtatni? az a baj hogy annyira nem birom h egy pohár jó minőségű vörösbort, sem tudok meginni, mert rettenetes alkohol ízt érzem...

(az még fontos, hogy rettenet nehezen megyek emberek közé, mert szociofób vagyok, és ha eljutok egy helyre, akkor gyomorgörcsöm lesz, és képtelen vagyok inni bármit is... szóval ez is közrejátszik...)

ezeket a dolgokat meg lehet egy kocsmában átüvölteni a asztal túlfelére....

:(:(:(

22/L

2013. ápr. 7. 19:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem baj, mért lenne baj? Lehet inni ott mást is. Nem csak gyümölcsleveket (én azt sem szeretem, pláne nem az alkoholt, az gyümölcsből van), de ásványvizet, kakaót, forró csokit, üdítőket, de még csapvizet is felszolgálnak. Kávékat, üdítőket, szörpöket, és van, ahol van alkoholmentes koktél (gyümölcsléből és szirupokból).
2013. ápr. 7. 19:15
 2/17 anonim válasza:
az 1.sel teljesen egyetértek, én is úgy vagyok az alkohol-al volt mikor miden félét ittam , és már 1 jó ideje a sört se akarom meginni.
2013. ápr. 7. 19:25
 3/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

de akkor miért van az h senkit nem találok aki hasonlóan nem iszik..?! mert akkor nem érezném magam ekkora csodaogárnak...:S

2013. ápr. 7. 19:32
 4/17 anonim ***** válasza:

Talán szereted a laza, nemtörődöm alakokat, és keresed a társaságukat.

Én egyszer azon gondolkodtam el, hogy van az, hogy a jelenlétemben minden fiú hány? Nem ciki ez rám nézve?! Azután rájöttem, hogy én vagyok az, aki keresi a részeg rockerfiúk társaságát, és ennek tudható ez be inkább, mint személyemnek és vonzerőm mércéjének.:)) XD

2013. ápr. 7. 19:34
 5/17 A kérdező kommentje:
de igy is alig van barátom (illete nincs barátom, ők csak haverok) nem akarom kerülni emiatt őket..., nagyon haverokat (pláne barátokat) szerezni... :(
2013. ápr. 7. 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, én azért nem iszok már a haverokkal, mert meglett a jogsim:) és bennem van, hogy ha kell menni akkor én készen legyek. pedig "régen" buliztam és iszogattam velük nem is keveset.. most ha összeülünk, akkor általában egy koccintásnyi rövidet, vagy vadász vagy ilyesmit elkortyolgatok, de be nem rúgok
2013. ápr. 7. 20:04
 7/17 anonim ***** válasza:
ja, és az összeülés kb 3 havonta szokott lenni :D
2013. ápr. 7. 20:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát és mért kerülnék? Mi baj azzal, ha vizet iszol?
2013. ápr. 7. 20:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát és mért kerülnéD?
2013. ápr. 7. 20:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Szociofób vagy az állításod szerint, így ha egy pohár bort sem tudsz élvezni, ez szinte biztosan belső szorongás és nem az alkohol ízének az utálata a fő bajod. Beszélj egy pszichológussal erről szerintem.

Az alkohol terén meg esetleg egy gyümölcsösebb fehérbor sokkal kevésbé "agresszív", mint egy testes vörösbor. Olaszrizlinget próbálj, akár fröccsként kezdetben. Ha egy hosszúlépésben (1dl bor, 2dl szóda) is csak a szeszízt tudod érezni, akkor biztosan nem magával a borral van a gond.

2013. ápr. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!