Az a helyzet hogy én egy 22 éves lány vagyok, aki nem iszik alkoholt. Ez baj?
több ok miatt is: nem szeretem az ízét, lenyelem és azonnal öklendezni kezdek, egyáltalán nem bírom: meginnék 2-3 felest és rosszul lennék, ég tőle a gyomrom, elálmosodom tőle nagyon, nagyon könnyen leszek másnapos, és akkor 2 napig fáj a hasam. Régebben ittam, buliztam, de aztán ezek elmaradtak, és rájöttem hogy nem szeretek inni. amugy meg azt is gondolom h egy nő ne igyon, és ne legyen részeg (a két dolog különbözik tudom, de én egyiket sem preferálom) viszont ha úgy alakul hogy néha az ismerősökkel beülünk vhova, egész idő alatt piszkálnak hogy "mit iszom" - "igyak" - "na ne már" - szemöldökfelhúzások, és fej rázások.., és "miért nem iszom"...mert ugye régebben bulizgattam velük, és láttak inni. most meg piszkálnak...,
sztetek mit tehetnék? vagy ez baj? és nekem kéne változtatni? az a baj hogy annyira nem birom h egy pohár jó minőségű vörösbort, sem tudok meginni, mert rettenetes alkohol ízt érzem...
(az még fontos, hogy rettenet nehezen megyek emberek közé, mert szociofób vagyok, és ha eljutok egy helyre, akkor gyomorgörcsöm lesz, és képtelen vagyok inni bármit is... szóval ez is közrejátszik...)
ezeket a dolgokat meg lehet egy kocsmában átüvölteni a asztal túlfelére....
:(:(:(
22/L
köszönöm a kommenteket
már járok orvoshoz egy ideje, ő állapította meg.
Dehogy baj!
Én 28éves lány vagyok,és szintén nem iszom alkoholt.
Rám egy kis pohárnyi bármi is olyan hatással van hogy egyből zsibbad tőle kezem lábam...és elalszom tőle...
Így nem iszom.
Mint ahogy nem is dohányzom,azt mert azért mert nem vonz ki se próbáltam soha.
Kinek mi köze hozzá amúgy,nem iszol és kész.
Az emberekkel azért próbálj barátkozni,amennyire tőled telik.
köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!:)
jó látni h nem vagyok ezzel teljesen egyedül :)
és igazatok van, nem fogom hagyni magam... nem szeretek inni és nem is fogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!