Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú (Én). Van egy lány (Ő). Ezt a kettőt szeretném párosítani, de ugye a helyzet most cseppet se könnyű. Tipp?
Nem szokásom ilyen témában ilyen helyekre írogatni, de véleményekre vagyok kíváncsi...
Lényegében van egy lány akit már kb 6 éve ismerek. Amikor megismerkedtünk sűrűn találkozgattunk, de nekem akkoriban elég nagy káosz volt a gondolatmenetem egy előző kapcsolat miatt is, és ez az a közérzetemen is kicsapódott.
Azóta ugye sok idő eltelt és most úgy érzem hogy én biztosan beleszerettem. :D Nagyon-nagyon ritkán csinálok ilyesmit szóval fura érzés megint "gyengének" érezni magam.
Volt egy rövid kimaradás (max fél év) majd most nem rég óta újra találkoztunk sokat változtam jó értelemben ez idő alatt és ezt rögtön észre is vette. Kisebb óvatos lépéseket már tettem az ügyben amiket egyenlőre örömmel fogadott. Viszont tisztában vagyok minden ezzel járó dologgal ezért rohadtul de félek bármi merészebbet is cselekedni miközben meg akár ugye az is lehet már anyázik mikor lépek valami egyértelműt végre. Nem vagyok az a szívbajos fajta de Ő ugye nem idegen, ráadásul még fontos is nekem, és nem egy könnyűvérű típus szerencsére ami ha nehezíti is a helyzetet ez is tetszik benne...
Tehát most nem arra lennék kíváncsi létezik e barátságból szerelem... mert tudom hogy igen előfordul... Én arra lennék kíváncsi mit, és hogy tegyek az ügy érdekében. Nem vagyok az bizonytalan típus mindig tudom mit akarok és ez esetben Őt tehát semmiképp se szeretnék visszavonulót fújni pusztán okosan lépni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!