Miért van az, hogy itt a kérdéseknél mindenki azt írja, hogy a csendes, visszafogottabb lányokat bírják, de a "valóságban" teljesen más helyzet?
Mindenhol azt olvasom, hogy nem jönnek be a fiúknak a p***ás lányok, meg hogy ők a csendes, zárkózott lányokat bírják. De ahhoz képest a gimiben, sőt még az általánosban is azt vettem észre, hogy push-upos melltartós, póthajas(bár ez inkább csak gimiben), miniszoknyás, facebook-függő, 2kg sminkes és magukat megjátszó lányokba szerelemesek vagy azok tetszenek nekik.
Miért van ez?
15/L
Szerintem arról van szó, hogy a lányok, akiket leírtál, nagyon kihívóak, feltűnőek, ezáltal a fiúk figyelmét könnyen felkeltik. Ilyen értelemben valóban vonzzák a tekintetet. Viszont ha egy fiú komolyan el kezd járni egy ilyen lánnyal, hamar kiderül, hogy nincs sokminden a máz mögött. Ilyenkor jönnek rá, hogy egy visszafogott lánnyal jobban kijönnének, több közös lenne bennük, stb.
Az más kérdés, hogy legközelebb megint egy plázacicára csorog a nyáluk. De hidd el, nem minden fiú ilyen. :)
Azért, mert úgy gondolják, hogy a rendes, visszafogott lányokkal kevésbé lehet élvezni az életet, mivel ők nem olyan "pörgősek", mint az általad jellemzett pi**ák.
Egyébként rosszul gondolkoznak ezek a srácok, mert előbb-utóbb úgyis rájönnek, hogy csak az idejüket vesztegetik az ilyen nőkre.
A szépség egyébként mulandó és ezek a buta csajok úgy harminc körül veszik észre majd magukon (persze addig is vagy 100 pasi kihasználja őket), hogy vagy egyedül vannak, vagy pedig egy bunkó seggf*j mellett élik mindennapjaikat, aki annyit nem tesz meg értük, hogy egy kicsit is törődjön velük.
Egyébként nem kell aggódnod, vannak még olyan srácok, akik nem arra buknak, ha egy hülye liba kirakja a seggét egy szórakozóhelyen, hanem valami "mást" keresnek.... Ismétlem, valami mást, ami igazán értékes! :)
Az egyszerűség kedvéért soroljuk két kategóriába a fiúkat:
1. rendes, kulturált, intelligens, nem tajparaszt, a szókincse meghaladja a 2 szót (dikmá, vazze)
2. primitív bunkó
A valóságban persze rengeteg árnyalat van, de az egyszerűség kedvéért most vegyük úgy, hogy ez a 2 csak.
Az 1. kategóriába tartozó fiúk tényleg nem bírják a nagy hangú, miniszoknyás ribiket, de mivel az ilyen fiúk általában csendesebbek, hiába nincsenek kevesebben, nem annyira feltűnőek. Néha tévesen azt mondják rájuk, hogy rejtőzködnek, pedig egyáltalán nem, csak nem viselkednek feltűnően. Na, ők TÉNYLEG a csendes, visszafogott lányokat kedvelik.
A 2. kategória meg... nos, a zsák megtalálja a foltját.
A ribiket egyébként senki sem veszi komolyan. Azért van, hogy a 2. kategóriának ennek ellenére bejönnek, mert ők maguk sem vehetők komolyan.
Fordítsuk meg az egész helyzetet. Neked lányként a nagyon divatos, plázából öltözködő, Facebook-függő, minden buliban más csajjal kavaró, IQ-light fiúk jönnek be jobban, vagy a kulturáltak, visszafogottak?
"csak olyannal helyes fiúval találkoztam..."
Szóval neked is fontosak a külsőségek. :DD
De ne aggódj, ez valahol érthető. Valószínűleg te sem veszed észre a "visszafogottab" fiúkat, és ők ugyanezt gondolják rólad, mint te a fiúkról. :)
Persze nekem is a kulturáltak tetszenének, de nem találkoztam mg olyannal.
Utolsó: persze, mindenkinek fontos valamilyen szinten a külső, nekem is, de ez ellen tényleg nem tudok semmit tenni :)
Egyébként ha találnék is egy kulturált, normális fiút, aki tetszene is, biztos, hogy foglalt lenne. :)
Ne legyél már ennyire pesszimista! :D
Kitartás kell hozzá semmi más, csak ne akarj túlságosan semmit, majd minden kialakul magától.
Csak ha észrevetted azt a bizonyos srácot, akkor ne szalaszd el a lehetőséget! :D
Én kultúrált, normális fiúnak tartom magam, nem vagyok foglalt, pont azért, mert mint mondtad is, mindenkinek számítanak a külsőségek.Én pedig hát hogy is mondjam, elég Quasimodo-fíling a külsőm, szóval ez valamilyen szinten érthető is.
És ugye én is a visszafogottabb lányokat keresném, akik hozzám hasonlóak.
Bár mondjuk az utóbbi pár napban eléggé kiborultam és mindenfélét mondtam, ahogy megláttam pár kérdést, amelyek mind arról szóltak, hogy a csaj kihasználta a FÉRJÉT! meg megcsalta stb.Aztán elgondolkodtam rajta, hogy lehet nem is kellene nekem barátnő, inkább az kellene nekem, hogy összeszedek pártízezer forintot és olyan külsőt összehozok, hogy legalább maradandó mentális sérülést ne szenvedjen, aki rámnéz, eljárok kondiba és hátha a normálisabb csajoknak is bejövök.Viszont egyszer eszembe jutott, hogy akkor már talán jobb csajokat is kaphatnék.Viszont azzal, hogy valaki jó csaj általában már beképzelt ribi lesz és csak szexre jó.
Tehát a lényeg, hogy akit Te helyesnek látsz, az valószínűleg szebb csajokat is megkaphat (akik általában könnyen kaphatóak) és mivel szép is és könnyen kapható, ezért nyilván őt választják.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!