Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 13éves vagyok és az a helyzet...

13éves vagyok és az a helyzet hogy még soha nem főztem valami könnyen elkészíthetőt szeretnék csinálni. Valaki mond ilyegy könnyü receptet?

Figyelt kérdés
Könnyü recept

2013. okt. 2. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
pörkölt, paprikás krumpli, főzelékek.
2013. okt. 2. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
tésztátr fözd ki, és tegyel rá tejfölt és sajtot és pirits salonnát is ha akarsz :)
2013. okt. 2. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2013. okt. 2. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Sajtos makaróni. Befőzöd a makarónit, külön keversz össze reszelt sajtot, tejfelt, sót, egy kicsi olajat, amikor a makaróni kész, ráborítod, összekevered, és kész is :)

Ugyanígy csinálhatsz diósat is, csak ott a darált diót cukorral és kicsi olajjal kell összekeverni.

Túrósat is, azt lehet cukrosan és pirított szalonnával is.

2013. okt. 2. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
En sutiket ajanlanek,ezeket nem lehet elrontani es nagyon finomak! Tejespite, barmilyen muffin, kevert teszta gyumolccsel, dios repatorta, reszeltalmas lepeny,csaszarmorzsa, turofank. Sosak kozul turos pogi kelesztes nelkul, sajtos rudacska.
2013. okt. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!