Ha az LMBTQ annyira felháborító és erkölcstelen egyesek szerint, akkor hogy lehet az, hogy egy olyan menet, ahol egy hulladarabot hurcolnak évről évre, az rendben van?
Ez a kérdés még akkor is megállja a helyét, ha szent ereklyének tartják egyesek, elvégre a Bibliában benne van hogy nem helyes a bálványimádat.
Hol van a következetesség? Vagy csak az álszentségig futja?!
"a másik menet meg arról szól, hogy szeretem a seggbekukit."
Jó, hát neked lehet hogy arról szól, hogy szereted a "seggbekukit", a résztvevők többségének viszont nem erről szól.
" másik menet meg arról szól, hogy szeretem a seggbekukit"
Egy laposföldön élő retardált náci szerint lehet, de a valóságban, ahol a Föld nem lapos, ott meg egyáltalán nem erről szól
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik a pride. De ha nem tetszik, akkor nem kell kimenni hőzöngeni, ennyi.
Így van, nagyon sok LMBTQ-snak nem tetszik a szélsőséges megnyilvánulás, és ebből rengeteget vissza is vettek. Más kérdés, hogy a narancsmédia pont azt a keveset mutatja, akik mégis ilyenek, és nem azt a tömeget, akik nem.
Az is más kérdés, hogy mint minden tüntetésen (ami egyben esetükben már bulivá is alakult) bizony általános elem szokott lenni a figyelemfelkeltés, a visszáságokkal való szembesítés, a provokáció.
Hozzáteszem, én voltam már nem egyszer pride-on (heteroszexuálisként is szolidaritásból), és maga a pride tetszik, jó hangulatú, normális dolog. Nagyon kevés fura alakkal találkoztam, de azt meg lehet tolerálni egy ilyen esetben.
Ráadásul az egész a részükről sem teljesen öncélú: meg akarják mutatni, hogy bizony olyanok is vannak, ill. más esetben a képmutatásra akarják felhívni a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!