Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha az LMBTQ annyira felháborít...

Ha az LMBTQ annyira felháborító és erkölcstelen egyesek szerint, akkor hogy lehet az, hogy egy olyan menet, ahol egy hulladarabot hurcolnak évről évre, az rendben van?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés még akkor is megállja a helyét, ha szent ereklyének tartják egyesek, elvégre a Bibliában benne van hogy nem helyes a bálványimádat.

Hol van a következetesség? Vagy csak az álszentségig futja?!

szept. 20. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Az egyik menet egy nagy történelmi személy megemlékezéséről, egy ezer éves nemzet ünnepléséről szól, a másik menet meg arról szól, hogy szeretem a seggbekukit. Ne hasonlítgasd össze
szept. 20. 12:27
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
#1 és nem lehet történelmi személyeket ünnepelni a hullájuk darabjainak körbehurcolása nélkül? Ez lenne a kérdés lényege, ami valóban jogos….
szept. 20. 12:34
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

"a másik menet meg arról szól, hogy szeretem a seggbekukit."

Jó, hát neked lehet hogy arról szól, hogy szereted a "seggbekukit", a résztvevők többségének viszont nem erről szól.

szept. 20. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
Előbb nézek hullákat, mint aberált állatokat
szept. 20. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:
15%
Látom kérdező, kis szektás módjára neked sincs egy halovány fingod sem arról, mit jelent a bálványimádás.
szept. 20. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Engem jobban zavar a bese atya féle rasszista buzulás és a balogh atya féle pedofil mentegetés.
szept. 20. 14:08
 7/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%
A hulla a koporsóban van?
szept. 20. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

" másik menet meg arról szól, hogy szeretem a seggbekukit"

Egy laposföldön élő retardált náci szerint lehet, de a valóságban, ahol a Föld nem lapos, ott meg egyáltalán nem erről szól

szept. 22. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
Megjöttünk. Mindenki náci aki szerint a pride provokáció(pedig sok melegnek sem tetszik a dolog) pedog ha már akkora elfogadás, el lehetne fogadni hogy nem mindenkinek tetszik az alsógatyába flangáló buzulás látványa sőt...
dec. 4. 13:03
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik a pride. De ha nem tetszik, akkor nem kell kimenni hőzöngeni, ennyi.

Így van, nagyon sok LMBTQ-snak nem tetszik a szélsőséges megnyilvánulás, és ebből rengeteget vissza is vettek. Más kérdés, hogy a narancsmédia pont azt a keveset mutatja, akik mégis ilyenek, és nem azt a tömeget, akik nem.

Az is más kérdés, hogy mint minden tüntetésen (ami egyben esetükben már bulivá is alakult) bizony általános elem szokott lenni a figyelemfelkeltés, a visszáságokkal való szembesítés, a provokáció.

Hozzáteszem, én voltam már nem egyszer pride-on (heteroszexuálisként is szolidaritásból), és maga a pride tetszik, jó hangulatú, normális dolog. Nagyon kevés fura alakkal találkoztam, de azt meg lehet tolerálni egy ilyen esetben.

Ráadásul az egész a részükről sem teljesen öncélú: meg akarják mutatni, hogy bizony olyanok is vannak, ill. más esetben a képmutatásra akarják felhívni a figyelmet.

dec. 6. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!