Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha az LMBTQ annyira felháborít...

Ha az LMBTQ annyira felháborító és erkölcstelen egyesek szerint, akkor hogy lehet az, hogy egy olyan menet, ahol egy hulladarabot hurcolnak évről évre, az rendben van?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés még akkor is megállja a helyét, ha szent ereklyének tartják egyesek, elvégre a Bibliában benne van hogy nem helyes a bálványimádat.

Hol van a következetesség? Vagy csak az álszentségig futja?!

szept. 20. 12:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
...Tök ugyanez: nekem se tetszik a hulladarab cipelős körmenet, de nem megyek ki hőzöngeni, hogy micsoda dolog hullákat szétcincálni és darabokat hurcolászni körbe évente, hanem elkerülöm, és leszarom.
dec. 6. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk én nem vagyok katolikus, sok fura dolgot lehetne még írni.

DE!

Ezerszer inkább egy sok száz éves hagyománnyal bíró kultúrális eseményen vennék részt ahol a magyar összetartozást ünnepeljük, mint ahol férfiak tangába vonulnak amihez tapsolni kell, meg ami amúgy a társadalmi többség provokálásának szánják.

dec. 6. 09:57
 13/13 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy tapsolni KELL?!

Történt már azért valami, mert nem tapsoltál?! Akármilyen icike-picike atrocitás ért már téged azért, mert nem tapsoltál a pride-ra?

Ellenben sok ember halt már meg azért, mert egy bizonyos sokszáz éves "hagyományt" nem követte, vagy csak rámondták, hogy nem követi...

Persze lehet azt mondani, hogy azok a gyilkosságok is a hagyomány része volt.

dec. 6. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!