Több mint 25 milliárdot szórt ki a kormány a veszélyhelyzet alatt kommunikációra. Szerintetek ez rendben van így? Nem lett volna jobb helye máshol?
Hadházy Ákos szedte össze a költéseket, táblázatban összefoglalva itt találjátok:
Ezt a lobbizó embert... Ez egyfolytában lobbizik... A lélegeztető gépek sem tetszett neki, meg aztán úgy szólal fel, hogy ő sem érti mit mond...
Egy ilyen ember, hogy a parlamentben van minket minősít. Jobban tenné ha a parlamentben nem politikusként, hanem takarítóként járna be, aztán mondogathattná, hogy fanyelű seprű az zöldebb lenne, mint a műanyag nyelű.... Kb. ilyen szinten van ez az ember.
A nemzeti konzultációt is eléggé gyanús környezetben gyűjti....
Nekem ennyit ér a szava, kb. olyan, mint amikor Gyurcsány szól be OV-nak... Elfelejti, hogy 2006. ban beismerte, még a sajátjai ellen is ment (vérbeli komcsi) aztán rendőrséggel löveti ki az emberek szemét... Köszi, nem szeretném átélni ezt az eseményt... FideSS ezeknél a hazaáruló szennyektől jobb, bár 2010-2014 válságot is jobban kezelte, és ennek a vírusos helyzetben is jól szerepelt Magyarország, és ez sem nekik (Ellenzéknek) köszönhetjük...
Ha végre képes lenne az Ellenzék túl lépni és letenni erről az O1Gről már nem lenne a rablóbandának 2/3.
De ha meg van egy párt aki túl lép ezen, az meg megkapja, hogy Fidesz bérenc....
Többiek?
A kérdés így szólt:
"Szerintetek ez rendben van így? Nem lett volna jobb helye máshol?"
Szóval én nem mondhatom el a véleményem?
Ki mellett lobiztam? Megtudod mondani??
("Hadházy ugyanis veled ellentétben a konkrétumokra törekszik" Te írtad, törekszik... A fogalmazásodból rejlik, hogy O1G agymosott vagy-> vitát most részemről befejezem, mert úgy is egymás "boncolgatásába" süllyednénk...)
Hogy viccesek legyünk:
Ha a magyar rendőrség megtanul vizen járni, akkor a "nagy független" média mit ír?
Hogy a magyar rendőrök még úszni sem tudnak, de a Fidesz jövő évben emeli a költségvetésüket!
5-ös, ezt ajánlom nagyon: [link]
A követhető állami reklámpénzek 84 százaléka NER-cégekhez kerül. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!