Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Nem találjátok undorítónak és...

Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?

Figyelt kérdés

Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?

https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM

tegnap 23:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
59%

eleg aljas huzas igy kattintast generalni egy bena reklamra.

A kerdezo a husipari ceg marketing gyakornoka

ma 10:10
 22/28 anonim válasza:
79%
Nem, szerintem aranyos. De nyilván az igazi tyúkok nem ilyenek, remélem a vegánok is képesek felfogni azt, hogy ez egy animáció, nem valódi. Szerintem semmi rossz dolog nincs ebben a reklámban, mivel mással kéne reklámozni egy húsipari céget? Mondjuk a karácsonyi sült csirke nem lenne rossz, de abba is bele tudnának kötni a vegánok. Egyszerűen csak fogadjátok el, hogy a hús a táplálék része, és sok ember szereti. Finom, tápláló és egészséges. Ősembert se hiszem lehetett látni tulipànt kergetni, szóval valamiért csak kell az embernek a hús.
ma 10:31
 23/28 anonim ***** válasza:
41%
Nekem az a problémám vele, hogy megtévesztheti a vásárlókat. Tudtommal a csirkéket nem úgy tartják, hogy 10-20 m2/állat hely van az ólakban, a telepek zömében ilyen ülőrudak vagy hasonlók sincsenek és ablakon keresztül sem szemlélhetik a természetet.
ma 12:00
 24/28 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem aranyos.

De ha problémásnak látod, cdípd el egyszer a tv-ben, amikor megy, és van lehetőséged panaszt tenni az NMHH-nál, megindokolva, hogy mi a gondod vele, akár emailben is, és megvizsgálják a reklámot. :)

ma 12:39
 25/28 anonim válasza:
11%

El kellene gondolkodni, 8 milliárd embert valóban állatokkal kellene etetni?

Ennyi legyilkolt állat lelke elég lesz egy emberiségre gyakorolt karmára...

ma 12:40
 26/28 anonim ***** válasza:
81%

Minden nap minden pillanatában milliónyi állat gyilkol le és eszik meg másik állatokat. Ez teljesen természetes dolog.

Miért lenne ugyanez baj az ember esetében?

Egyébként ez a baj a vallások fanatikus híveivel.

Amíg nem szólnak bele mások életébe addig nincs baj.

Laposföld hívő vagy? Nem baj. Vegán vagy? Az se baj.

De ezeket tartsd meg magadnak. Ne akard a te vallásod ráerőltetni másokra, és ne akard, hogy a világ idomuljon hozzád. A te vallásod csak neked mondja meg mit kell tenned vagy hinned. Nem másoknak.

Miért kellene ezt a reklámot bármiféle módon szabályozni?

Mert pár mimózalelkű azt hiszi, hogy az étkezésre szánt állatok csendesen örök álomba szunnyadnak és úgy kerülnek a tányérba?

Amúgy mi a baj azzal, hogy egy baromfihús feldolgozó cég baromfival reklámoz? Mivel kellene?

A régi vicc jut az eszembe:

Megy Kovács úr a Dohány utcában, egyszer csak meglát egy szép órát egy kirakatban. Megtetszik neki, bemegy megvenni.

Meglepetésre egy rabbi van a helységben. Azt mondja neki:

- Láttam a szép órát a kirakatban, meg szeretném venni.

- Sajnos nem árulunk órát - feleli a rabbi.

- Hát mivel foglalkoznak akkor?

- Körülmetéléssel.

- És akkor miért van óra a kirakatban?

- Mégis, maga szerint mit kellene kitenni?

ma 12:45
 27/28 anonim ***** válasza:
63%
#25 nekem semmi bajom a karmommal.
ma 13:46
 28/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg akit ennyire traumatizál ez a reklám, az menjen pszichológushoz, mert ez már nem normális, amit itt egyesek levágnak egy cseszett MasterGood reklám miatt, de komolyan.
ma 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!