Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Nem találjátok undorítónak és...

Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?

Figyelt kérdés

Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?

https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM

tegnap 23:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
24%
Elég gáz ez a reklám. De szegény tyúkokra nem vonatkozik az állatvédelmi törvény meg semmi.
tegnap 23:18
 2/27 anonim ***** válasza:
75%
Csak kíváncsi vagyok ugyanazt látjuk-e, szóval kérlek fejtsd ki nekem, hogy ebben a reklámban hol láttál állatkínzást?
tegnap 23:22
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Nem állatok legyilkolásából, hanem élelmiszergyártásból. Amit néhány millióan napi étkezésünk során elfogyasztunk. Lehet, hogy te vega vagy, én nem.
tegnap 23:27
 4/27 anonim ***** válasza:
82%

Mégis milyen alapon tiltanád? Az állatvédelmi törvény állatkínzásra vonatkozik, de itt semmi ilyesmi nem történik.

Másrészt a cég a húsételeiből él, nem gyilkolásból.

tegnap 23:29
 5/27 anonim válasza:
76%

Szerintem semmi gond nincs ezzel a reklámmal.

A kérdés alapján viszont valószínűleg vegán vagy, amivel önmagában nincs probléma, de nem kellene ennyire nyavalyogni. Tessék elfogadni, hogy nem mindenki vegán, nem kell ezt ennyire felfújni. Legyél vegán szépen csendben.

Jó, abban igazad van, hogy "legyilkolják" őket, csak az a nem mindegy, hogy ezt hogyan és milyen szándékkal teszik!

Itt ugyanis semmiféle rossz szándék nincs, csupán húsételek előállítása, aminek sajnos, vagy nem sajnos, de ez is része. A legyilkolást pedig nyilván nem kinzással teszik, hanem egy határozott mozdulattal, szóval állatkínzásról se beszélhetünk...

ma 01:11
 6/27 anonim válasza:
51%
Inkább a rovarfehérje reklámozásától tartanék.
ma 01:13
 7/27 anonim ***** válasza:
71%

Jajj de aranyos!

A felháborodott poszttoló írását olvasva azt hittem, hogy a pipik galád módon megzabálják a bogikat. De semmi ilyen nincs.

ma 04:35
 8/27 anonim válasza:
72%
És miért kéne tiltani? Vártam a kritikus részt, de hiába. Ne légy álszent. Az emberek húst is esznek. És kapaszkodj meg, az állatok egyrésze is eszik húst. Ilyen a világ és a táplálék lánc. Sorry, ha ez neked túl nagy trauma.
ma 04:46
 9/27 qkker1 ***** válasza:
62%
A reklámot nem, de a kérdésed gusztustalanul provokatív!
ma 05:11
 10/27 UlfOrmson ***** válasza:
54%
De gondolom, amikor hús van az asztalodon, akkor nem hisztizel, hanem jóízűen megkajálod
ma 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!