Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?
Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?
https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM
Részemről nem generál “micsoda érdeklődést”, egyszer rákattintottam és ennyi.
Tanultam marketinget, nem árt ha a reklámnak van köze az eladni kívánt termékhez.
“ mivel kéne reklámozni egy baromfi vágóhidat?”
Pl a termékkel, amit árulnak.
61-es: nem élő tyúkokat árulnak, tehát nem azzal kellene reklámozni. Hanem a párizsival, sokával stb
És nem úgy, hogy a tyúkok örülnek a karácsonynak, mert levágják őket és az asztalon kötnek ki. Ez nagyon durva és ízléstelen.
Van köze. Tyúkhúsból származó termékeket árulnak.
Akkor is gonosz és ízléstelen. Punktum.
Nem tudom, miért nyomatod annyira ezt a céget és a reklámot.
Nyilván nem élő tyúkot árulnak, ezt miért nekem írod?
Akkor miért nem csirkehúsból készült termékek vannak a reklámban? Miért szirupos hamis álomvilág?
"Akkor miért nem csirkehúsból készült termékek vannak a reklámban? Miért szirupos hamis álomvilág?"
Amiért a Milka is tehenes reklámokkal lett világhírű.
Az nem gáz, ha egyáltalán semmit nem tudsz a marketingről. Nem érthet mindenki mindenhez. De az már eleg gáz, ha ezt a hozzá nem értésed ilyen kötekedő és arrogáns módon reklámozod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!