Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Nem találjátok undorítónak és...

Nem találjátok undorítónak és erkölcstelennek, hogy az állatok legyilkolásából milliárdokat zsebre tévő cég ilyen reklámokat tehet közzé?

Figyelt kérdés

Nem lehetne az ilyet az állatvédelmi törvény keretein belül tiltani?

https://www.youtube.com/watch?v=j1YXTrrBadM

dec. 3. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
33%

Betiltani nem lehet, semmilyen szabályt nem sért.

Amúgy én is visszásnak tartom az ilyen reklámokat, mikor cukin mosolyog a vidám vágóállat… amúgy nem vagyok vega, de ezt mézesmázos álságos kamunak látom én is. Ezek az állatok nem mosolyognak cukin és nem karácsonyoznak, nem is értem kit akarnak etetni ezekkel a marhaságokkal.

dec. 6. 16:42
 32/77 anonim ***** válasza:
27%

31: nem tudok vele vitatkozni, de egy olyan világban, ahol komolyan lobbiznak a rovarfehérje mellett (sőt, már belekeverik a lisztbe, EU által jóváhagyott alapanyag), az öncélú állatkínzáson kívül semmi nem üti meg az ingerküszöbömet.

Ez olyan, mint amikor a szovjetunióban arra hivatkoztak, hogy amerikában verik a négereket.

dec. 6. 20:13
 33/77 anonim ***** válasza:
73%

Nem keverik bele a lisztbe (kivéve, ha az van ráírva a csomagolásra).

dec. 7. 12:36
 34/77 anonim ***** válasza:
24%
én például marhára nem vagyok vegán, szinte minden nap eszek húst, de ez a reklám szerintem is morbid és gusztustalan. sorra fejezik le a csirkéket, ezek meg boldogan nézik a karácsonyfát összebújva
dec. 8. 00:38
 35/77 anonim ***** válasza:
76%
34: Kínában pedig macskakínzós videók trendingelnek, amit az állam teljesen jóváhagy. Ennyire ne legyünk már puhák. Van elég probléma az emberi társadalomban, egyszerűen pazarlás ennyi empátiát a vágóállatokra fordítani.
dec. 8. 02:14
 36/77 anonim ***** válasza:
17%

35-ös: miért vennénk példát Kínától?

És nem puhaság a reklám gusztustalannak tartása, hanem jó ízlés. Ami rád is rád férne.

dec. 8. 14:25
 37/77 anonim ***** válasza:
82%
Nem azért írtam, mert példának kéne állítani. Csak kontrasztként releváns. Máshol 10x olyan brutális dolgok folynak, TEHÁT, egy reklámot ami senkinek sem árt, nyugodtan jóváhagyólag elviselhetünk addig, amíg például a Kínai állatkínzások ügyében nem léptünk valamit. Akit zavar a reklám, én tiszteletben tartom, de én erősen a korlátlan húsevés és az ezt szorgalmazó propaganda mellett teszek hitet akkor is, ha ez jó ízlést sért. Inkább a nyelvemmel gyakorolnám az ízlésem, mintsem eltúlzott empátiával.
dec. 8. 14:32
 38/77 anonim ***** válasza:
20%
Én meg pont a reklám hatására nem eszem többé baromfihúst.
dec. 8. 14:36
 39/77 anonim ***** válasza:
73%
37-es vagyok. Én sem eszem baromfihúst egyébként. Csak elborzaszt a gyengeség, amit a haszontalan ügyekben gyakorolt hashtag-empátia alakít ki a nyugati civilizációban. Aki nem hajlandó ölni -- állatot, vagy embert, amikor szükséges, az könnyen válik áldozattá. Lásd bevándorlók okozta bűncselekmények, mert nincs tűzparancs a határokon, mert nem férne össze a modern humanitással.
dec. 8. 14:40
 40/77 anonim ***** válasza:
11%
És még hozzácsapnám a környet pusztítás, erdő kivágás, karbon kibocsátás jogát és szükségességét. Aki a környezet pusztítás ellen van, a prosperitás és a szabadság ellen van. És ezek egy csomagban szoktak jönni, aki hajlamos az állatvédelem, bevándorló-jogvédelem illetve környezetvédelem egyikére, az a másikra is nagy valószínűséggel hajlamos lesz.
dec. 8. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!