Amúgy én is visszásnak tartom az ilyen reklámokat, mikor cukin mosolyog a vidám vágóállat… amúgy nem vagyok vega, de ezt mézesmázos álságos kamunak látom én is. Ezek az állatok nem mosolyognak cukin és nem karácsonyoznak, nem is értem kit akarnak etetni ezekkel a marhaságokkal.
dec. 6. 16:42
32/77 anonim válasza:
31: nem tudok vele vitatkozni, de egy olyan világban, ahol komolyan lobbiznak a rovarfehérje mellett (sőt, már belekeverik a lisztbe, EU által jóváhagyott alapanyag), az öncélú állatkínzáson kívül semmi nem üti meg az ingerküszöbömet.
Ez olyan, mint amikor a szovjetunióban arra hivatkoztak, hogy amerikában verik a négereket.
dec. 6. 20:13
33/77 anonim válasza:
Nem keverik bele a lisztbe (kivéve, ha az van ráírva a csomagolásra).
dec. 7. 12:36
34/77 anonim válasza:
én például marhára nem vagyok vegán, szinte minden nap eszek húst, de ez a reklám szerintem is morbid és gusztustalan. sorra fejezik le a csirkéket, ezek meg boldogan nézik a karácsonyfát összebújva
dec. 8. 00:38
35/77 anonim válasza:
34: Kínában pedig macskakínzós videók trendingelnek, amit az állam teljesen jóváhagy. Ennyire ne legyünk már puhák. Van elég probléma az emberi társadalomban, egyszerűen pazarlás ennyi empátiát a vágóállatokra fordítani.
dec. 8. 02:14
36/77 anonim válasza:
35-ös: miért vennénk példát Kínától?
És nem puhaság a reklám gusztustalannak tartása, hanem jó ízlés. Ami rád is rád férne.
dec. 8. 14:25
37/77 anonim válasza:
Nem azért írtam, mert példának kéne állítani. Csak kontrasztként releváns. Máshol 10x olyan brutális dolgok folynak, TEHÁT, egy reklámot ami senkinek sem árt, nyugodtan jóváhagyólag elviselhetünk addig, amíg például a Kínai állatkínzások ügyében nem léptünk valamit. Akit zavar a reklám, én tiszteletben tartom, de én erősen a korlátlan húsevés és az ezt szorgalmazó propaganda mellett teszek hitet akkor is, ha ez jó ízlést sért. Inkább a nyelvemmel gyakorolnám az ízlésem, mintsem eltúlzott empátiával.
dec. 8. 14:32
38/77 anonim válasza:
Én meg pont a reklám hatására nem eszem többé baromfihúst.
dec. 8. 14:36
39/77 anonim válasza:
37-es vagyok. Én sem eszem baromfihúst egyébként. Csak elborzaszt a gyengeség, amit a haszontalan ügyekben gyakorolt hashtag-empátia alakít ki a nyugati civilizációban. Aki nem hajlandó ölni -- állatot, vagy embert, amikor szükséges, az könnyen válik áldozattá. Lásd bevándorlók okozta bűncselekmények, mert nincs tűzparancs a határokon, mert nem férne össze a modern humanitással.
dec. 8. 14:40
40/77 anonim válasza:
És még hozzácsapnám a környet pusztítás, erdő kivágás, karbon kibocsátás jogát és szükségességét. Aki a környezet pusztítás ellen van, a prosperitás és a szabadság ellen van. És ezek egy csomagban szoktak jönni, aki hajlamos az állatvédelem, bevándorló-jogvédelem illetve környezetvédelem egyikére, az a másikra is nagy valószínűséggel hajlamos lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!