Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok az Amway-ről?...

Mit gondoltok az Amway-ről? Érdemes beszállni az üzletbe?

Figyelt kérdés
Megkerestek, hogy lépjek be, de még nem adtam választ. Megéri ezzel foglalkozni? Vélemények, tapasztalatok, minden érdekel.

2013. márc. 31. 20:47
 71/127 anonim ***** válasza:
61%
Nem látó. Megalomániás, szociopata, paraniod.
2013. ápr. 29. 13:35
 72/127 anonim ***** válasza:
26%
:)
2013. ápr. 29. 14:06
 73/127 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen sokan válaszoltatok.:) Végül nem szálltam be, vagyis nem lettem Amway-s, de elsősorban nem a válaszaitok miatt, hanem azért, mert amilyen körben én mozgok, nem lennék sikeres, nem vennék meg a termékeket.
2013. ápr. 29. 14:52
 74/127 anonim ***** válasza:
23%
Milyen meglepő.
2013. ápr. 29. 14:55
 75/127 anonim ***** válasza:
61%
Te is azért hagytad abba?
2013. ápr. 29. 15:05
 76/127 anonim ***** válasza:
29%
Épp az előbb említettétek, hogy én ugyebár el se kezdtem. Nagyon le vagy maradva haverszelet.
2013. ápr. 29. 15:12
 77/127 anonim ***** válasza:
61%
Az efölött érzett frusztrációd miatt kommunikálsz agresszíven?
2013. ápr. 29. 15:17
 78/127 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező:

"Végül nem szálltam be, vagyis nem lettem Amway-s, de elsősorban nem a válaszaitok miatt, hanem azért, mert amilyen körben én mozgok, nem lennék sikeres, nem vennék meg a termékeket."

Vagyis te előre eldöntötted, hogy te ebben nem lehetsz sikeres. Más meg jóval rosszabb helyzetből sikert kovácsol.

Honnét tudod, hogy nem vennék meg a terméket ha meg sem kérdezed az embereket? Na itt kezdődik sok embernél a gond, hogy eldönti előre a másikról, hogy őt mi érdekli és mi nem.

Így keresett fel pár régi ismerósöm akit nem kerestem meg az üzlettel, az egyik épp 2-3 hete. Igaz ő DXN-el keresett meg, de a lényegen ez mit sem változtat. Én eldöntöttem róla, hogy őt az MLM nem érdekli pont ahogyan te is. Tévedtem. Aztán majd ne lepődj meg, hogyha te is így jársz.

2013. ápr. 29. 15:34
 79/127 anonim ***** válasza:
62%

Vajon érdemes megkérdezni az embereket, vagy inkább legyintsünk, hogy "á, őket úgysem érdekelné"?

Erről ez jut eszembe:

A nyuszika szeretné a kertjében lenyírni a füvet, de nincs fűnyírója. Eszébe jut, hogy elkérhetné a medvéét. Igen ám, de emlékei szerint a medve nem túl barátságos, segítőkész. Nem baj, azért elindul, hátha kölcsönkaphatja. Útközben elgondolkodik:

"Végülis a medve tényleg egy szemét állat. Szinte sosem segít senkinek. Na de mindegy, ha már elindultam, legalább megpróbálom, hátha most jó napja lesz."

Megy tovább, közeledik a medve házához, de megint csak eszébe jut:

"A múltkor a borz is mondta, hogy a medve hogy kiszúrt vele a patakparton; de igazán mástól sem hallottam még róla semmi jót. Kár volt eljönni, csak pocsékolom az időmet. De azért innen már mégsem fordulok vissza, ha már eljöttem, csak sikerül szót érteni ezzel a b.rommal."

Közben odaér a medve házához, a szép, pázsitos kert közepén, és bekopog. Míg várakozik, megint csak elgondolkodik:

"Tulajdonképpen a francnak jöttem el. Úgysem fogja kölcsönadni, örülhetek, ha ki nem hajít ez a roh.dék, meg aztán..."

Ebben a pillanatban a medve ajtót nyit, barátságosan köszönti nyuszikát:

- Szia Nyuszika, miben segíthetek?

- B.szd meg a fűnyíródat!

2013. ápr. 29. 15:39
 80/127 anonim ***** válasza:
61%
Kedves killer, a nekem adott válaszok nyugtatólag hatnak rád?
2013. ápr. 29. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!