Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok az Amway-ről?...

Mit gondoltok az Amway-ről? Érdemes beszállni az üzletbe?

Figyelt kérdés
Megkerestek, hogy lépjek be, de még nem adtam választ. Megéri ezzel foglalkozni? Vélemények, tapasztalatok, minden érdekel.

2013. márc. 31. 20:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 anonim ***** válasza:
56%

Bakker ennyire nem lehetsz "hüle" már bocs vagy nem tudsz csak számolni vagy inkább csak nem akarsz. Nálam kapásból az első négy csak az, hogy hol lehet kapni. Az első oldalon "csak" 5 gyk-s találat van.

De te "sosem" csúsztatsz, tudjuk.

Ezeket mind az első oldalon hozza, a továbbiakat már nem is írom ide.

De fő, hogy te mindig annyira körültekintő és precíz vagy. Ahogy az MLM ismereteid is ilyen részletesek és precízek. :D :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2013. máj. 6. 12:28
 122/127 anonim ***** válasza:
16%
A VÉLEMÉNY meg csak vélemény hiába próbálod másra ráerőltetni. A tapasztalat az meg tapasztalat. De okoskodhatnak, hogy a Freedom hatástalan ennyi erővel más porcépítő is az.
2013. máj. 6. 12:30
 123/127 anonim ***** válasza:
27%
Meg ilyen vélemény, hogy leáll az OGYI engedéllyel rendelkező készítményről vitázni, hogy hatástalan. No comment! Az ilyenek tényleg csak véleményt alkotnak aminek köze nincs a valósághoz.
2013. máj. 6. 12:31
 124/127 anonim ***** válasza:
16%
Az persze elképzelhető, hogy nálad mások a beállítások.
2013. máj. 6. 13:30
 125/127 anonim ***** válasza:
63%

ma 13:29

Más beállításokkal lehetséges, hogy más a találat. De érted mi van. Nem az, hogy esetleg elgondolkodna rajta, hogy nála nem stimmel valami. Nem, egyből elkezd kötözködni.

2013. máj. 6. 13:33
 126/127 anonim ***** válasza:
71%
Elmész egy szemináriumra és meglátod.
2013. aug. 4. 22:35
 127/127 ester19951107 válasza:
24%
Elég sokféle véleményt olvastam lent, én már 7 hónapja vagyok amway vállalkozó, kiegészítő fizetésként indult, de most annyit keresek belőle, mint a főállásomból :) termékekbe szerelmes vagyok, már csak ezért is elkezdtem az üzletet, év végére remélem otthagyhatom a munkahelyem és ezzel foglalkozhatok. Igazából akkor tudja meg valaki, hogy valóban neki való-e ez az üzlet ha elkezdi. Én egy barátnőmmel kezdtem, ő már csak termékfelhasználó üzletet nem épít, mert nem volt hozzá kitartása. Nekem is vannak holtpontok, mikor szeretnék valakin segíteni ezzel a lehetőséggel (ismerve munkáját), és nemet mond, de nagy a motívációm,mivel iszonyú stresszes a munkám. Szvl ha elkezded veszíteni nem fogsz semmmit, mert a termékek igazán jók :)
2016. okt. 3. 12:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!