Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok az Amway-ről?...

Mit gondoltok az Amway-ről? Érdemes beszállni az üzletbe?

Figyelt kérdés
Megkerestek, hogy lépjek be, de még nem adtam választ. Megéri ezzel foglalkozni? Vélemények, tapasztalatok, minden érdekel.

2013. márc. 31. 20:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 anonim ***** válasza:
42%

"Aztán lehet"

Aztán persze bármi lehet. Én mindent el tudok képzelni, még annak az ellenkezőjét is.

2013. ápr. 26. 13:30
 42/127 anonim ***** válasza:
92%
Lehet. Én megtörtént eseteket írtam le.
2013. ápr. 26. 14:30
 43/127 anonim ***** válasza:
61%
Kedves Killer! Elnézést a rövidítésért, remélem így is magadra ismersz. A rendszer védhetősége, vagy védhetetlensége nem rajtatok múlik. A vitátok nem tegnap kezdődött, ahogy tapasztalom viszont egy centit nem mozdultatok előre. Akkor mi értelme az egésznek? Miért jó ez a sehova sem vezető kakaskodás? A kérdezőnek nem segít, sőt, senkinek sem segít. Az mlm rendszer törvényes, természetesen nem kötelező vele mindenkinek azonosulnia. De okos ember úgy csinálja, hogy ha valami nem érdekli, vagy épp nem hisz benne, akkor nem foglalkozik vele. Millió és egy terméket lehet kapni a világon. Biztos van mind között egy legjobb. Mégis van kereslet a többire is. És senki nem kérdőjelezi meg azok létjogosultságát.
2013. ápr. 26. 16:06
 44/127 anonim ***** válasza:
62%

Az ilyen embert a jószándék vezérli. Mivel nem érti, hogyan működik a rendszer, azt hiszi, hogy a cégek és a vezetők kihasználják az embereket, akik emiatt eleve bukásra vannak ítélve. Ő egy szabadságharcos, és időt és energiát nem kímélve próbálja megmenteni az embereket az MLM démontól.

Más világban él, és abban tökéletesen érthető a viselkedése. Még jó, ha csak ennyi baja van. Olyan képzetei és szélmalomharca is lehetne ilyen szellemi defekttel, ami miatt kényszergyógykezelésre kellene küldeni őt. Így szerencsére még nem ennyire súlyos a helyzet.

Tehát szerinte a termékek rosszak, drágák, akik nem így látják, azok agymosott áldozatok, vagy aljas szereplői az átverésnek. Annyira beleélte magát a saját maga által megalkotott szerepbe, hogy az elméje nem képes már nem képes befogadni az új információkat, a kognitív disszonancia feloldása mindig az új információforrás hitelességének a megkérdőjelezésével történik.

Mindegy, van ilyen. Nem érdekes, az embereket rohadtul nem érdekli, hogy ez vagy az mit gondol. Ez egy nyílt fórum, mindenkinek van itt helye.

2013. ápr. 26. 20:11
 45/127 anonim ***** válasza:
39%

Oh...

"én nagyon bánom, hogy anno csak vásároltam"

Hát, ez szomorú. Az a legrosszabb, ha az ember azt hiszi, lemaradt valamiről.

Bátorításként: én tíz éven át csak vásároltam. Utána kezdtem most el üzletet építeni. Ilyen is van, és nincs későn. Igen, jobb lett volna, ha előbb ébredek, de ebben külső körülményeknek nincs szerepük. Egyetlen régi ismerősöm sem lépett be máshoz a 10 év alatt, úgyhogy csak az idő fogyott a káromra, a lehetőségek nem.. Pedig ha akkor tudtam volna, amit most látok, hogy milyen gyorsan tud épülni a hálózat... Máshogy alakult volna az elmúlt 10 évem, na! ;)

2013. ápr. 26. 21:14
 46/127 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes. Én is olvastam ugyanattól a személytől a mostaninak homlokegyenest ellentmondó véleményt. Volt egy olyan érzésem, hogy valamiben pórul járhatott, bár így sem tartom korrektnek ezt a viselkedést. De ez az én véleményem.
2013. ápr. 26. 21:56
 47/127 anonim ***** válasza:
33%

Valaki kérdezte miért kell erről vitázni. Hát ezért: "Mit gondoltok az Amway-ről? Érdemes beszállni az üzletbe?"

Azért kell vitázni erről, mert bizony vannak laikus postások, vasutasok, takarítónők, ápolónők, és más egyszerű melós emberek, akiknek nincs rálátása az üzleti életre. Elmennek egy ilyen MT-re, mert ugye ha betalálja az embert egy amwayes, akkor elég levakarni, és ott megszédítik, hogy micsoda üzlet. Ha netán még egy nagyobb nyílt MT-re is elviszik, ahol olyanokat hall, hogy manapság havi 500 ezer forint az nem pénz, még inkább belelovalja magát. Persze a regisztráció pénz. A kezdő, bár ma már nincsenek kötelező csomagok (soha nem is voltak, ezt is csak a magyar amwayes férgek egy része csinálta úgy 10-15 évvel ezelőtt), de azért csak vesz vitamint, mosószert, fogkrémet, mosogatószert, ilyesmi. Ha több spórolt pénze van, esetleg még egy víztisztítóra is rábeszélik... Szóval olyan 50-300 ezer között kapásból számolhatunk, amit szerencsétlen a havi 80 ezres fizetéséből kuporgatott össze. Aztán mikor szegény elkezdené beszervezni az ismerőseit, akkor az amway szó hallatán vagy rácsapják a telefont, vagy elmennek az MT-re, de akkor az megint költség. Mire 10-15 embert elcsalsz, elviszel, megvendégelsz (akár csak 1-1 kávé, vagy apró sütemény), megveszed a bemutatandó termékeidet, megint legalább 30 ezernél tartasz. És persze jön a kudarc, mert 80 ezerből ki fogja megvenni fél évre előre a mosószert, mikor a Lidl-be 900 ft a 45 mosásra elegendő folyékony mosószer, ami szintén jó. Vagy a fogkrémet, mikor egy kolynos fogkrém 400 ft-ért hetekig elég. Vagy akár a mosogatószert, mikor egy literes Jar mosogató kijön 500 ft-ból, és még én is azt használom, mert baromi jó, és fillérekért mosogatok. Jók az amway termékek? Jók. Mi is próbáltuk. A magyar ember meg fogja venni előre fél évre a tisztálkodó, és háztartási szereket? Nem. Épp a minap voltam ivartalaníttatni a kutyámat. Ha már ott voltam, vettem vígasztalónak pár apróságot neki, meg egy zsák prémium tápot. Olyan 40 körül fizettem. Amíg a műtétre vártam, bejött egy átlag melós a kislányával, és ölben a kutyusukkal. Kellene rá valami kullancs, meg bolha riasztó. Volt 2 ezerért Frontline kombó, ami 1 hónapig véd a kullancstól, vagy lett volna 4190-ért olyan, jó minőségű nyakörv, ami fél éven keresztül védte volna a kutyust. Mit gondoltok mire esett a választás? Persze, hogy a Frontlinera. Azt mondta apuka, hogy a 4190-es most nem fér bele a keretbe. A saját fülemmel hallottam, nem kitaláltam. Ilyen szerencsétlenekkel akarjátok megvetetni fél évre előre a mosószert? Na ne... Azt elhiszem, hogy van néhány jómódú, aki a jómódú ismerőseit beszervezte, és még egy kis pénzt is lát ebből az amúgy is ütős nyugdíja, vagy fizetése mellett, de hogy egy postásból nem lesz Amway milliomos, az 99,9%. Ezért kell beszélni erről, semmi másért.

2013. ápr. 27. 05:30
 48/127 anonim ***** válasza:
34%

Elég eltorzult világképpel éltek ti. Szerintetek mindenki 80e-ből él és mindenki ennyiből akar megélni világ életében? Senki nem akar többet keresni? Szerintetek mindenki csak a sz@r gagyi vacak fogkrémet veszi meg 200Ft-ért? Ez a gondolkodásmód meg érvelés annyira, de annyira megerősítik azt, hogy nem komoly és sikeres ember írkál ide, mert azok nem így gondolkodnak.

Ha mindenki csak a gagyi cuccokat venné meg, akkor a drága termékeket gyártó cégek már rég tönkre mentek volna.

A pénzét meg mindenki arra költi ami fontos neki, egyesek elköltenek havi 25-30e-et cigire aztán még fogkrémet sem nagyon vesz, más meg ugyanabból a pénzből minőségi termékeket vesz. Ez a valóság nem az, hogy mindenki az olcsó gagyit keresi.

2013. ápr. 27. 08:26
 49/127 anonim ***** válasza:
35%

Ami meg a 99.9%-ot illeti. Van bármi amivel ezt alá tudod támasztani? TÉNYEK!!!

És ki kell, hogy ábrándítsalak nem akar mindenki milliomos lenni az MLM-ből. Sőt a nagy részük csak kiegészítő jövedelmet akar.

És, hogy miért nem lesznek ők milliomosok? Egyrészt mert nem is akarnak azok lenni, másrészt így nem is hajlandóak ezért megdolgozni.

Ami meg azt illeti, hogy csak a jómódú emberek lesznek sikeresek és csak azok vásárolnak az is eléggé nonszensz. Ilyenkor látom, hogy totál nincs valakinek rálátása az üzletre de úgy a feniekből az is látszik, hogy úgy az üzleti világra sem nagyon és csak okoskodni jön ide.

2013. ápr. 27. 08:31
 50/127 anonim ***** válasza:
62%

" ki fogja megvenni fél évre előre a

mosószert"

Nos, a mi mosópor vevőink a következők:

- egy gyeden lévő fodrász

- egy irodai asszisztens

- egy nyugdíjas

- egy bankár

- egy valami jól fizetett irodai vezető

- egy volt mávos nyugdíjas

- egy jogász

- egy postás

- egy gyeden lévő pedagógus

ja, most jövök rá, te igazából nem is kérdésnek szántad, csak azt akartad sugallni, hogy erre nincs is vevő egyáltalán. Nos, nyilván van. A világ másik fele szerint ugyanis nem ugyanolyan jó a lidl mosószere...

2013. ápr. 27. 08:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!