Mit gondoltok az Amway-ről? Érdemes beszállni az üzletbe?
Ez nem kérdés.
Az anyagi oldalát nézve, te lehet, hogy jobban keresel vele, mint én, viszont én kevesebb befektetett munkával több pénzt keresek óránként.
Milyen 50+ év? Hány éves vagy, 80? Jah, hogy az amway azóta létezik? Az lehet, de most mondom el tizenötödször, hogy amit te csinálsz, az az amway filozófiájának lebutított, kiherélt verziója, ami soha a büdös életben nem fog neked olyan fogyasztó hálózatot generálni, ami akár csak 10 évig is stabil maradna. Pontosan ez az MLM korlátja, akár csak a kommunizmusnak. Hiába hiszik azt sokan, hogy az MLM a jövő, az emberek nem működnek egyformán. Te már megváltoztattad az alapfilozófiát. Talán MT-kre sem jártál, talán még oktatóanyagot sem hallgattál. Akit te szervezel be, az már a saját kis buta felfogásoddal megalkotott rendszerrel ismerkedik meg, ami csak egy nagy lufi, ami idővel kipukkan majd. Erősen kétkedem, de mondjuk, hogy elhiszem, hogy most jól keresel még vele. Neked nem fog sokáig tartani, ezt bátran borítékolom neked. Ettől persze léteznek stabil üzletek, amik kibírnak 10-en éveket is, de azt nem olyan emberek csinálták, mint te. Mint mondtam, ha minden ember tök egyforma lenne, akár még életképes is lenne az MLM, de ebben a világban, pláne a magyar viszonyok között, sosem fog jelentős szerephez jutni.
A sikeresség nem nézőpont kérdése. Egy ember vagy sikeres, vagy nem. Az megint más kérdés, hogy ki mennyire. Én sem dolgozom egyébként minden nap. Sőt, még csak nem is kell kinyitnom minden nap. ;) Szabadságra meg akkor megyek, amikor akarok, mert van aki dolgozzon helyettem, amíg távol vagyok. Ennyiből te kötöttebb vagy, mert saját magad, csak te tudod képviselni. Órabért én nem szoktam számolni, mert nekem a munkával töltött időm is örömteli. Nem csak sima bolti eladóként funkcionálok, nem egy hagyományos boltot kell elképzelni. Ráadásul változatos is, mert nem csak a boltomban vagyok, hanem mást is dolgozom azzal összefüggésben.
"ami csak egy nagy lufi, ami idővel kipukkan majd." "Neked nem fog sokáig tartani, ezt bátran borítékolom neked."
Ezt szajkózzátok már húsz éve itt Mo-on és az MLM cégek még mindig működnek és 30-40 év múlva is működni fognak. Pont azért, mert az olyanok, mint te nem értik a működését. Ami nem baj, de hiába vízionálod a befuccsolását, mivel ez nem fog bekövetkezni, mint a piramisjátékok esetén.
Na ha már ennyire sikeres vagy állítólag, akkor ki az aki sikeres és ki az aki nem? Fogalmazd meg egyértelműen, hogy mitől és ki lesz sikeres és ki az aki nem. Mi a siker definíciója?
Kedves utolsó. Ha valaki rosszul csinál valamit, annak a végkifejletét nem nehéz megjósolni. Nem kell ehhez parafenoménnak lenni. Arról meg egyetlen szó sem esett, hogy kinek mekkora hálózata, arról meg főleg nem, hogy ki mennyit dolgozik. Sőt tulajdonképpen pont ő feltételezte, hogy én a saját boltom rabszolgája vagyok.
De látom neked is az olvasás értés okoz problémát, ezért neked is azt javaslom, amit a másiknak.
Az írásaidban meg nem kevés általánosítás van és saját nem valós elképzelésekre épülnek. De tudjuk, te jobban tudod, hogy mi és hogyan működik. Nekünk sosem lesz hosszútávú működő hálózatunk és vevőkörünk. :) Engedelmeddel ezen jót fogok mosolyogni még 10 év múlva is. Ahogy a most 15 éves hasonló hozzászólásokon is.
Na és persze te tökéletes vagy és mindent jól tudsz értelmezni, biztos nem benned van a hiba. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!