Mennyit keresel az Amway üzleteddel egy hónapban, mennyit dolgozol vele, mióta csinálod? (ha nem tiszteletlen a kérdés) A KÉRDÉS ALATTI APRÓ BETŰS RÉSZT FELTÉTLENÜL OLVASD EL!
Kedves kérdező!
Hogyha a tények érdekelnek akkor miért egy fórumon érdeklődsz ahol bárki írhat bármit? Bizonyítani aligha tudja.
Most ha leírja, hogy keres vele 700e Ft-ot és fél éve csinálja vagy ha leírja, hogy 500e-et keres vele és csinálja 2 éve mit változtat? Vagy mitől lesz az tény?
Ha a tények érdekelnek akkor menj és keress meg az életben Amwayeseket és kérd el a számlakivonatukat és a bónuszkimutatásukat. Az hiteles lesz és tényként tudod kezelni.
Ha nem mutatja meg akkor valószínűleg kamuzik. A legtöbb vezető készséggel megmutatja.
Eleve a kérdés okát sem értem, hogy miért írtad ki. Mit szeretnél ezzel igazolni?
Na, megint egy okostojás, aki nem olvasta el az apró betűset! ;-)
Amúgy fél éve csinálom és 700ezret keresek vele :_)
Neked meg felhívnám a figyelmed erre:
"Tehát a gyengék és okostojások kedvéért: HA!!! dolgozol ezzel az üzlettel,"
Dolgozol vele? NEM!
"ÉS!!! keresel vele pénzt "
Keresel vele pénzt? NEM!
A mondat további része már lényegtelen innentől.
Ha tényként és nem fórumozók által beírkált, forrás nélküli, dokumentumokkal alá nem támasztott adatokat kezelsz, akkor javaslom, hogy személyesen keresd meg az ügynököket és kérd ki visszamenőleg az átutalási bizonylataikat, és tételes költségelszámolásukat.
Ha ez túl melós, akkor az Amway Hungária Marketing Kft éves beszámolójának a részletes áttekintését,
amiből kaphatsz egy átlagot, amit hazai szinten jutalékként kifizetnek a tagoknak, de ez csak egy átlag lesz.
Piaci helyzet felméréshez, pedig ajánlott a cég beszámolóit nézegetni:
Válaszolva a kérdésedre:
2006-ban: 2 hét, 1900 Ft költség, 0 bevétel.
(Rögtön az első rendeléssel kizártam magam fél évre sajnos..)
Azóta többször kerestek, de nem léptem be újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!