Szerintetek mi a baja az emberek nagy tobbsegenek az amway termekekkel? Vagy inkabb az amway szo az amit nem szeretnek es ezzel anelkul, hogy ismernek a termeket szidjak mint a bokrot?
Nekem a törlőrongy meg a szivacs jön be. Az is leviszi olyan jól a koszt, mint az Amway.
Egyébként meg LOL. Beléptél egy pilótajátékba, és most a többi embert hibáztatod, mert nem akarják venni a szarjaidat. Be kéne tiltani, hogy az emberek gondolkozzanak, nem?
az , hogy felhív egy régi osztálytársam, már örülök, erre második találkozásnál elkezd amwayezni!! csalódás.
Meg hogy szeretek szép színes csomagolások és illatok között válogatni a drogérában.
Ezt találtam egyszer erről a témáról.
Nem én írtam, de csak azért, mert nem jutott eszembe.
Minden szavával egyetértek.
Nekem a nagymamám használ csakis amwayt. Hát utálok nála pl. mosogatni, sokkal több szert használok és sokkal nehezebb. Eddig jópár terméküket kipróbáltam nála, amikor segítettem, és abból egyik se tetszett.
Nekem konkrétan ez a bajom vele.
'ostoba vagy mint a tokom'
kulombozoek vagyunk. a termekek jok es nem kerdeses, mert kulonben nem lenne 90 nap visszavasarlasi garancia. kivancsi lennek ha ossze szamolnank te mennyit koltesz haztartasi cikkekre es en mennyit, lehet ,hogy elcsodalkoznal. szerintem te vagy ostoba, de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!