Szerintetek megéri manapság Amway termékekkel foglalkozni?
a gyártónak megéri.
igen, méreg drága cucc. részben jók, de hasonló minőségű cuccot sokkal olcsóbban megkapsz máshol.
milyen üzlet az, ahol a másikat meg kell győznöd, hogy ő is üzletet nyisson? én még nem találkoztam egy trafikossal, programozóval vagy könyvelővel sem, aki arról próbált volna meggyőzni, hogy én is nyissak trafikot, programozzak vagy könyveljek és keressek olyan embereket, akik szintén trafikot nyitnak, programoznak vagy könyvelnek.
a coca cola is nagyon jó termék, mégsem keresett még meg senki, hogy coca colát áruljak és keressek további embereket, akik szintén coca colát árulnak és olyan embereket keressenek, akik coca colát árulnak.
az MLM rendszerekben az árrés (jutalék) 80%-át a felső 3% kapja. tehát a jutalék 20%-a rendszerben dolgozó emberek 97%-a között kerül felosztásra.
nekünk sikeres platina amway üzletünk van, és nekünk nagyon is jól működik, és nem érzem úgy, hogy bárkit is nehéz lenne "beszervezni".
ha csak úgy vkinek eladod a termékeket akkor az valóban nem olyan jó, de ha egy olyan vásárol, akinek vállalkozása is van , annak sokka ljobban megéri, mert x%kal levesebbért vásárol, és még visszatérítést is kap a vásárlásai után. tehát a férjednek ez csak jó.
Azért én kiszámolnám ezt a szuper drágaságot. Mi ezeket használjuk és főleg az elmúlt másfél vében nem vet minket fel a pénz, sajnos. Bizony rosszabbul élünk, mint éve. De hogy például az elsőrangú olasz tésztából 3 kiló 2.200,-ért miért drága? Nem tudom. Vagy pl. a mosogatószer, amit már nem is emlékszem, mikor vettem, pedig néha mi is mosogatunk. De tisztában vagyok vele, hogy van olyan élethelyzet, amibe ez sem fér bele.
De gondolom jól beléptetek egy Network 21 vonalra, hétvégi szeminárium évente 3szor, 30.000-res belépővel ilyesmi, az bizony viszi pénzt, de a smaragd és a gyémánt szépen részesedik belőle. Inkább az amway.hu-ra kellett volna támaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!