Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nuskin mlmbe érdemes belefogni...

Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?

Figyelt kérdés
Nem pályakezdő vagyok már, de jól jönne a mellékes. Ilyenekből lehet még pénzt keresni? Nuskin is, meg a többi régi mlm is keres folyamatosan üzletépítőket, de szerintem ezeket már mindenki ismeri, úgyhogy fölöslegesen dolgoznék velük. Vagy ha mégsem, hát hogyan? Vagy mibe érdemes most belevágni, ami még új?

2012. dec. 18. 14:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/142 anonim ***** válasza:
11%

Igazad van. Az egyik oldalnak nemcsak érve nincs, hanem saját tapasztalata sem. Van viszont annál nagyobb hangja...

Nekem meg így kedvem nincs.

2012. dec. 22. 07:38
 72/142 anonim ***** válasza:
61%
Még mindig nem mondtál semmit. A tapasztalatainkról pedig milyen alapon nyilatkozol? Ti hátráltatok ki "kedv" hiányába. Na ez a LOL.
2012. dec. 22. 14:30
 73/142 anonim ***** válasza:
4%

"Még mindig nem mondtál semmit."

Kérdeztél valamit?

"A tapasztalatainkról pedig milyen alapon nyilatkozol?"

A saját tapasztalatom alapján. Tudod ez olyan, mintha Asafa Powellel vitatkoznál, azt állítva, hogy nem lehet 10mp alatt futni a 100m-t... Érted... Szóval... nem vagytok egy súlycsoportban... ;) Szia.

2012. dec. 22. 14:45
 74/142 anonim ***** válasza:
11%

ma 14:45

A külsősök mindig mindent jobban tudnak. :) Főleg olyan dolgokat amiknek a valóságban sosem néztek utána, de a szomszéd ezt mondta neki. Ezt már tudhatnád. :)

2012. dec. 22. 14:55
 75/142 anonim ***** válasza:
70%

Korábban felmerült jópár kérdés, esetleg rá lehetne mutatni miért nem stimmelnek az állítások.

És persze innen sem hiányozhat a szokásos nagyképűsködés. Ti tudjátok jobban, mert okosabbak vagytok, és ezért érvelnetek sem kell.

Aki meg bele akar fogni az MLM-be elsősorban ezt kell elsajátítania. Forduljon hittel és odaadással a szent MLM felé, hátat fordítva számos egyszerű és könnyen belátható alapigazságnak. Aki pedig megkérdőjelezi a szent MLM-et, az elsősorban bukott, irigy, tudatlan, de legfőképp rosszindulatú, mert csak útját akarja állni MLM világmegváltó szándékainak.

2012. dec. 22. 15:02
 76/142 anonim ***** válasza:
7%

"Korábban felmerült jópár kérdés, esetleg rá lehetne mutatni miért nem stimmelnek az állítások. "

Most kérdés, vagy állítás?

Ha kérdés lenne, azt megválaszolná bármelyikünk. Örülnék is neki, mert azt jelentené, van, aki úgy érzi, keveset tud a világról, ezért szeretné bővíteni az ismereteit. Így indult ez a téma. Eyg kérdéssel. Kapott is választ.

Aztán átváltott másba. Jöttek a tanulatlan *állítások*. Azokkal nem tudok mit kezdeni, valóban nincs kedvem megcáfolni azokat, mert egyrészt a cáfolatot elintézed azzal, hogy "MLM frázis", hogy "betanult szöveg", másrészt pedig tökéletesen figyelmen kívül hagyod, és egy kurta kanyar után (ami egy másik értelmetlen állítás) visszatérünk a már megcáfolt állításhoz.

Szóval ha meg akarsz tudni valamit, tegyél fel kérdést, és reméld, hogy valaki megválaszolja. Meg fogja. Ha csak vitatkozni akarsz, bocs, részemről azt megpróbálnám elkerülni. Vagy ahogy te fogalmaznál, kihátrálni előle...

2012. dec. 22. 15:35
 77/142 anonim ***** válasza:
71%

" "Az új vállalkozások 95%-a nem éli meg az 5 évet. Ez igaz az MLM típúsúakra is. Aki új céghez csatlakozik az már csak ezért is nagy kockázatot vállal."

"Igen mindig lejárt lemez lesz, de addig is amíg te ezzel nyugtatod magad minden hónapban lesznek olyan emberek akik minősülnek az újabb és újabb szintekre."

"Ha pedig már nincs kiaknázatlan piac, akkor hogyan lehetséges, hogy a régi MLM cégekhez mégis újabb és újabb emberek csatlakoznak a mai napig? Akiknek a nagy része vásárló lesz."

Ezek csak tipikus MLM-es frázisok. Te alá tudod ezeket támasztani bármivel? "

Például. Vagy ha úgy vesszük erre a kérdésre kaptuk azt a választ, hogy nem. Üres közhelyeket cáfolatnak beállítani könnyű, nem tényeket és érveléseket söpörtem le azzal, hogy azt közhelynek tituláltam.

2012. dec. 22. 16:01
 78/142 anonim ***** válasza:
36%

Látod, kérdésed még mindig nincs... Csak idedobsz nekem állításokat, amiket nem én mondtam, és várod, hogy alátámasszam őket.

Az első állítással egyetértek, ha nem is mondanék konkrét számokat. De annyira bajos ez a témakör, hogy inkább békén hagyom.

A második állítás könnyen ellenőrizhető a számodra is, úgyhogy igen, alá tudom támasztani valamivel. Aki nem lusta, és aki nem csak vitatkozni akar, az már utána is járhatott. Példának okáért Amway új minősülések itt: [link]

Nem tudom, ez elég tárgyilagos érv-e az ellen, hogy igen, minden hónapban vannak újak, akik minősülnek újabb és újabb szintekre... Tartok tőle, hogy nem... Na itt lesz nevetséges a hozzáállásod.

A harmadik állítás logikailag igaz kell, hogy legyen, ha a második igaz, ugye...

2012. dec. 22. 17:01
 79/142 anonim ***** válasza:
10%

"az ellen"

helyett

"a mellett"

2012. dec. 22. 17:02
 80/142 anonim ***** válasza:
37%

Valahol itt rekedt meg a vita, amikor rohantatok egymást megerősíteni abban, hogy ti jobban tudjátok, és kész.

Vonatkoztassunk el attól, hogy ezek az információk ellenőrizhetetlenek.

Tehát havi szinten 25-50-75 esetben történik valamiféle előrelépés a cégnél. És e-mögött mi áll? Nyilvánvalóan a kiaknázott keresleti potenciál. Abba most ne menjünk bele, hogy ez a kereslet kiterjed-e a hálózatépítésre, vagy kizárólag a termék iránt mutatkozik. A lényeg, hogy fogy azoknak a száma, akik a jövőben esetleg alám kerülhetnek a hálózatban, ha most belekezdek. Ráadásul ebből az is világosan látszik, hogy erős konkurenciával kell számolnom, ha neki akarok fogni a saját hálózatom kiépítésének.

És ezek az érvek elvileg amellett szólnak, hogy régóta a piacon lévő MLM céget válasszon a leendő hálózatépítő.

2012. dec. 22. 17:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!