Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?
"Többek közt ezért se életképes hosszútávon az MLM, mert az embereknek nincs pénzük, ami táplálhatná a rendszert."
Ezt már legalább ötven éve hajtogatjátok. :D Csak tudnám, hogy mi számít hosszútávnak ha ötven év nem az.
Azért ne csodálkozz nagyon, hogyha még ötven év múlva is működni fog az Amway, az FLP, a Nuskin és hasonló kaliberű cégek.
A többi meg ááááá.
Képzeld én is összehosonlítottam a termékeket. És érdekes, de amik hasonló minőségűek azok hasonló áron is vannak. Van ami olcsóbb és van ami drágább, de 5x különbség az nincs. Max olyan 20%.
A gazdasági ismereteid eléggé korlátozottak, de bizonygasd, hogy nem veszik meg az emberek a termékeket. Saját magadnak úgyis be tudod bizonyítani akármit is akarsz.
Ja amíg el nem felejtem. Az nem gond, hogy az Amway-t két külön országban perelték be? Nem az nem. És ezek a perek is akkor voltak amikor még az MLM igencsak gyerekcipőben járt.
Azt mivel magyarázod, hogy a kis MLM cégeket nem perlik be és nem büntetik meg? Tudod mit ne is válaszolj rá, mert úgyis valami baromsággal magyaráznád, ahogy ezt fentebb is tetted.
Írkáld továbbra is a saját sztereotípiáidat. Sok boldogságot hozzá. :D :D Ahogy már írtam a másik topicban egyszer talán jobb ember leszel.
"Ezt már legalább ötven éve hajtogatjátok. :D Csak tudnám, hogy mi számít hosszútávnak ha ötven év nem az.
Azért ne csodálkozz nagyon, hogyha még ötven év múlva is működni fog az Amway, az FLP, a Nuskin és hasonló kaliberű cégek."
50 éve nem volt ekkora szarban az ország, és Európa többi országa is. Ezenkívül ezek az MLM-ek mind olyan korban "készültek", amikor esetleg még volt is hitele a rendszernek, és nem épült minden MLM visszaélésekre. Hidd csak el, ha sikerült volna anno rájuk verni a piramispartyt, akkor ÚGY megbukott volna ez a műfaj...
"Képzeld én is összehosonlítottam a termékeket. És érdekes, de amik hasonló minőségűek azok hasonló áron is vannak. Van ami olcsóbb és van ami drágább, de 5x különbség az nincs. Max olyan 20%."
Attól függ, milyen termékről van szó. Ez az egyik. A másik meg, ha az embernek élelmiszerre nincs pénze, mert lassan az is luxuscikk lesz ,akkor szerinted ILYENEKRE lesz? Hát hogyne.
"A gazdasági ismereteid eléggé korlátozottak, de bizonygasd, hogy nem veszik meg az emberek a termékeket. Saját magadnak úgyis be tudod bizonyítani akármit is akarsz."
Nem vagyok közgazdász, ellenben van jópár ilyen végzettségű ismerősöm. Őket is megkérdeztem, szám szerint tízet. Ebből a 10-ből 3-nak valóban nem volt fogalma a dologról, a másik 7 vélemény viszont eléggé egybehangzó volt, és negatív. Véletlen? Vagy tán ők is hazudnak?
Hogy megveszik-e a terméket ,ahhoz elsősorban nem gazdasági helyzet ismeret kell, hanem életszínvonal-ismeret. Az pedig bárkinek van, aki kimegy az utcára, televíziót néz, és valami normális hírportált olvas, nem Zsindexet meg a vicckategória társait.
"Ja amíg el nem felejtem. Az nem gond, hogy az Amway-t két külön országban perelték be? Nem az nem. És ezek a perek is akkor voltak amikor még az MLM igencsak gyerekcipőben járt."
Nem gond, sőt. Vélhetően van alapja hogy két KÜLÖN országban is egyazon dologgal vádolták az Amway-t. Csak véletlen egybeesés lenne, vagy...
[X-akták zene felcsendül]
"Azt mivel magyarázod, hogy a kis MLM cégeket nem perlik be és nem büntetik meg? Tudod mit ne is válaszolj rá, mert úgyis valami baromsággal magyaráznád, ahogy ezt fentebb is tetted."
Ezt meg honnan szedted hogy nem perlik be és nem büntetik meg? :DDDDDDDD De nem válaszolok, számodra minden baromság, ami nem a Szent MLM popsiját nyalja. És nullával lehet osztani, csak azért is! :$
De mint mondtam, amint bizonyítottan milliomos leszel, esküszöm belevágok a dologba abban a pillanatban. Csak az a cink, hogy ezekkel a sikersztorikkal mindegyik MLM-es a messzetávolból dobálózik "hallottam valakiről aki ismert valakit" körítéssel. Explain pls.
Igazad van mindenben be kell vallanom, hogy adót csalok, átverek mindenkit, és még hazudok is. Holnap megyek és feladom magam, sőt az összes üzlettársamat is.
Be kell látnom, hogy a fantasztikus érvrendszereddel lebuktattál és nincs tovább ezt már nem lehet csinálni.
Jaj ne játszd már el a hattyú halálát! Én komolyan mondtam - ha csakugyan meg lehet belőle élni, igazat adok neked és elkezdem. És még csak szart se fogod dobálni, ahogy te teszed itt más háta mögött (hmm...ki is a jobb ember?). Egyszerű natúr kérdésekre szerettem volna tőled választ kapni. Azt állítod, az MLM jó, meg lehet belőle élni, és hogy nincs ok utálni attól hogy csomó piramisjátékot MLM-nek maszkíroznak. Egy szóval se írtam, hogy hazudsz, azt írtam, hogy a döntő többségnek nem ez a véleménye.
(egyébként visszaolvastam a Reactor összes kommentjét. Ő is azt írta ha jóllátom hogy akinek ez tényleg bejön, az csinálja nyugodtan)
Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha bebizonyítanád nekem, hogy ez valóban működik, és jól. Nem meggazdagodást meg csilliomossá válást akarok, elég a megélhetés is.
Elég felületesek az ismereteid. 1959-ben lett MLM az Amway korábban nem úgy működött.Az Amway már ekkor működött és csak később vásárolta meg a Nutrilite-ot, amivel bővítette a termékpalettát.
20 évvel később perelték be őket először. És ekkor még igencsak gyerekcipőben járt az MLM, nagyon kevesen tudták, hogy mi is az.
Igaz ez utóbbi ma sem nagyon változott.
De igazad van én csúsztatok és már mindenki tudta, hogy mi az MLM minden jogász jártas volt a témában.
"nincs ok utálni attól hogy csomó piramisjátékot MLM-nek maszkíroznak."
Én meg ilyet nem írtam sehol sem. Okot mindenre lehet találni. Ne forgasd ki a szavaimat. Veled meg amúgy sem dolgoznék. Ilyen emberekkel csak a gond van. Tapasztalat.
Te továbbra is kevered az MLM-et a piramisjátékkal, vagyis neked a kettő egy és ugyanaz. ez még mindig nem változott és nem is fog.
Az Amway-ről és az elődjéről tapasztalati szinten nem tudok nyilatkozni, de még nagyon régen (90-es évek eleje) szüleim résztvettek egy Amway-előadások, és vásároltak is termékeket. Rosszat nem hallottam róluk tőlük, igaz, ők nem szálltak be a rendszerbe, ezek alapján végülis lehetnek jók a termékek. Hogy mennyit kóstáltak anno, azt nemtudom, bár akkor a pénznek azért még nagyobb értéke volt mint most.
Ha az MLM tényleg termel akkora profitot magánszemélynek, amennyi biztosítja a megélhetést, akkor tényleg megpróbálkoznék vele. Csak előtte ezt kézzelfoghatóan látni is kívánom, biztosít-e megélhetést. Manapság ezen igen sok múlhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!