Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nuskin mlmbe érdemes belefogni...

Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?

Figyelt kérdés
Nem pályakezdő vagyok már, de jól jönne a mellékes. Ilyenekből lehet még pénzt keresni? Nuskin is, meg a többi régi mlm is keres folyamatosan üzletépítőket, de szerintem ezeket már mindenki ismeri, úgyhogy fölöslegesen dolgoznék velük. Vagy ha mégsem, hát hogyan? Vagy mibe érdemes most belevágni, ami még új?

2012. dec. 18. 14:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/142 anonim ***** válasza:
15%

Az oriflame termékeit te algiha veszed meg rendes boltban. Plusz attól még MLM lenne, hogy boltban is megvásárolható a terméke. Nem ártana tisztában lenni a fogalmakkal.

Olyan jó, hogy az ilyen mlmhaterek úgy figyelnek a részletekre.

-

Ice: Nem kéne általánosítani, mert te pont ezt csinálod. Amit írsz az a legkevésbé sem objektív vagy éppen igazságpárti ahogy te nevezted. Én is ismerek olyant akinek tönkrement a kapcsolata, de azért nem az MLM a hibás.

Belőled kinézem, hogy képes lennél utána nézni a tényeknek ha akarnál, de valamiért te is csak a negatív dolgokat veszed figyelembe.

2012. dec. 20. 01:24
 12/142 anonim ***** válasza:
32%

Ez az egyik legobjektívebb FÜGGETLEN írás az MLM-ről. Bár van benne sok szubjektív tényező is. A szerző nem tagja egy hálózatnak sem.

[link]

2012. dec. 20. 01:33
 13/142 anonim ***** válasza:
40%

AD1 Tribuszer Zoltánné, az egyik legnagyobb magyar szélhámos nem MLM-ben utazott. Ne essünk súlyos tárgyi tévedésekbe. Kvázi attól, hogy ő kilenc évet kapott a tevékenységéért még az MLM akár világmegváltó, áldott, csodálatos, és még sok egyéb is lehetne.

AD2 Az MLM-nek álcázott piramisjátékokat sem célszerű összemosni a hosszú évek óta működő MLM cégekkel. Egy FLP, vagy akár a Nuskin gondolod egyik napról a másikra kereket oldana? Ezek ugyanis a folyamatos parasztvakításból élnek, kevesebb rizikó, igaz kevesebb a dohány is, de legalább stabilabban lehet csinálni.

Egyébként ezen is lehet vitatkozni, de például a Niskinből kétlem, hogy valóban jól megélne az a bizonyos 1%.

2012. dec. 20. 01:35
 14/142 anonim ***** válasza:
86%

Nem véletlenül utálják az MLM-et azok, akik. És nem véletlenül ajnározzák azok, akik. Aki mások átrázása árán termel profitot, az egy gazember. Figyelemreméltó az MLMnyallerek-MLMhaterek aránya. Úgy tűnik, mégse olyan tök király dolog ez. Természetesen hazudik a Wikipedia, hazudnak a Scam oldalak, hazudik a HVG, az adóhivatal is hazudik, mindenki hazudik, nektek van igazatok :D

Mellesleg ha az MLM termékek kaphatóak (lennének) boltokban, mi értelme a hálózatépítésnek? Hoppá.

Idáig csak pár tucat boltot láttam, ahol Oriflame termékeket lehetett vásárolni, de biztosan hallucináltam :$

Előbb őket győzd meg, hogy milyen szép és jó dolog ez, aztán esküszöm belépek, veszek kezdőcsomagot meg ami kell, egyből 80-as gyémánt szintre lépek.

2012. dec. 20. 01:37
 15/142 anonim ***** válasza:
12%

ma 01:37

Még mindig csak azt bizonyítottad, hogy nem vagy tisztában vaz MLM fogalmával.

Konkrétumot nem mondtál. És hiába írják neked, hogy nem attól lesz MLM, hogy lehet-e a terméket boltban is kapni.

Pl a Nuskin termékeit is lehet kapni, pl gyógyszertárban, de ettől még az MLM.

Te úgyis reménytelen eset vagy, mert te csak vitázni meg trollkodni akarsz, de azt nem vagy képes felfogni, hogy mi az MLM meg mi a különbség az között meg a csalások között.

2012. dec. 20. 01:53
 16/142 anonim ***** válasza:
66%

Én csak az írtam le, amit hallottam, ebbe viszonylag nehéz belevinni a saját szubjektív véleményemet. Ha belegondolok, ennél tárgyilagosabban nem is tudnám visszaadni a hallottakat. Ha elhangzott volna mondjuk, hogy "De legalább jól keres vele a csaj...", arra azért fölkaptam volna a fejem. De ilyeneket valahogy nem hallani másoktól mint a... kiktől is?

Kizárólag arról lenne szabad beszélni, amit a "tapasztalt" és/vagy "sikeres", de legfőképpen megbízható üzletépítők mondanak?

2012. dec. 20. 01:53
 17/142 anonim ***** válasza:
66%
A Nuskin termékei gyógyszertárban? Melyik termékei?
2012. dec. 20. 01:57
 18/142 anonim ***** válasza:
85%

1:53, teljesen mindegy, mit írok, számodra az nem konkrétum. Úgyhogy téged teljesen fölösleges meggyőzni, úgyis a betanított dumát fogod copypastázni. Ha 10-ből 9 ember mondja hogy nullával nem lehet osztani, te csak azért is kontrázol, hogy márpedig lehet.

Az sem igaz, hogy CSAK a negatív véleményeket veszem figyelembe. Ja, hogy ebből 99%-kal több van? Ugyanmár bocsánat, én kérek elnézést. Csak tudod, ezek még mindig hitelesebbek, mint az ilyen sikersztorik hogy "én olvastam valakiről aki látott valakit aki hallott valakiről aki ismert valakit akinek már fizettek"...

50:50 aránynál még lennék olyan hülye, hogy elhinném, ez tényleg egy csodálatos hipiszupi üzleti lehetőség, de itt 99:1-ről beszélünk. És ne keverd már az érvekkel alátámasztott ellenvéleményt a trollkodással (még akkor se, ha ezek a vélemények szerinted nem meggyőzőek). A troll tudománya megáll ott hogy "ZOMG da MLM iz shit!!!!4!!4!!4!!FOURFOURFOURFORTYFOUR!!", ezzel szemben én felhoztam pár nevesített példát is, hogy mégis mi a baj vele. Hogy téged nem győztek meg, az nem az én bajom. Más meg a gravitációt nem hiszi el, mégis leesik a fáról.

2012. dec. 20. 02:00
 19/142 anonim ***** válasza:
59%

18-as, a baj csak az, hogy a példád nemigazán helyénvaló(már ha Tribuszernére gondoltál).

Ellenben a copy-paste telitalálat 72%-os válaszolóval kapcsolatban. :)(Trollfész illene ide)

2012. dec. 20. 02:09
 20/142 anonim ***** válasza:
63%
Most nem hoztam fel Tribuszernét (egyébként amit csinált, gyakorlatilag szisztematikusan az MLM-hez áll legközelebb). Az igazán friss példának ott a Botanoo, vagy a CO2 csalás, amiről még a HVG is cikkezett.
2012. dec. 20. 02:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!