Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?
"Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha bebizonyítanád nekem, hogy ez valóban működik, és jól. Nem meggazdagodást meg csilliomossá válást akarok, elég a megélhetés is."
Ennek semmi akadálya nem lenne, csak definiálnod kellene, hogy mit jelent számodra a bizonyítás.. Ha például azt, hogy találkozol pár emberrel, aki mostanában elkezdett ezzel foglalkozni, és ebből él, akkor tudod, hol találhatsz ilyeneket.
Erős a gyanúm viszont, hogy igazából nem szeretnél bizonyítást látni, sokkal szívesebben trollkodsz. Ez több örömet szerez, és ami a legfontosabb, ez nem kényszerít arra, hogy megváltoztasd a véleményedet. Mert az nehéz bizony a legtöbb embernek.
Ha bizonyítást szeretnél látni, írd le, hogy melyik cégtől akarsz találkozni mennyit kereső emberrel, és az ország melyik részében, hogy utaznod se kelljen. Biztosan fogunk tudni ajánlani neked valakit.
"többnyire ez csak utólag fog kiderülni, és CSAK ezért nincs értelme belépni"
Ez előre kiderülhet, ha megbízható céghez csatlakozol. Ezért írtam már a legelején, hogy válassz ügyesen céget, és biztosra mehetsz.
Ja, a biztosra mehetsz alatt azt értem, hogy a jövedelmed csakis a teljesítményeden fog múlni, nem pedig a háttércéged szeszélyén, hogy bedöntik-e, bedőlnek-e stb...
IceTruckKiller
Az AVON volt az Amway előtt. Viszont azt csak igencsak nagy jóindulattal lehet MLM-nek nevezni.
Ott nem lehet hálózatot építeni, csak valami kisebb csoportot amit bármikor elvehetnek és el is vesznek az embertől. Igen, időnként más-más vezetőket neveznek ki a csoportok élére.
Nem rég is jött valami email, hogy lehet jelentkezni az egyik csoport koordinátori pozícióra.
Az AVONból normálisan megélni gyakorlatilag szinte lehetetlen. Hálózatot építeni meg pláne.
k. géza, össze-vissza beszélsz. Az első négy mondatodban az Avon helyére gyakorlatilag bármelyik az Amway előtt megalakult világcéget beírhatnánk, igaz lenne az állítás. És ez a bizonyíték rá, hogy az Amway volt az első MLM? Vagy mert az Avon-t rendszeresen titulálják MLM-nek, holott tudjuk, hogy nem az?
De a korábbi írásaidból is világosan látszik, hogy fölösleges lenne ezt magyaráznom.
8:30, például amikor leírják az igazat a munkamenetről és a keresetekről, ezért kérdeztem meg k.gézát. Amit ő írt a havi 34 ezerről, az reális volt. Amikor meg a beszervezőket kérdezem, akkor reklámszöveget azt kapok rendszeresen, de igazat nem. Direkt ezért kérdezek bennfentest, neki lehet hinni.
És céget mi alapján érdemes választani?
"És céget mi alapján érdemes választani?"
Legalább 5 éve működik. Az MLM cégek nagy része is befuccsol az első 5 évben. A piramisjátékok meg pláne.
Legyen hivatalos magyar képviselete. Több cég úgy működik, hogy nincs hivatalos magyar képviselet. Ez eléggé megnehezíti a munkát, viszont nem lehetetlen.
Lehetőleg olyan terméke legyen ami elfogy és újra megvásárolják a fogyasztók.
Nincs havi vásárlási kötelezettség.
Nem lehet szintet veszíteni. Az elért üzleti szinted megmarad bármi is történjen.
Elérhető, működő ügyfélszolgálat. Sok olyan cég van akinek nincs ilyenje Mo-on.
Korrekt kompenzációs terv:
- Csak a tényleges forgalom után jár jutalék, az új belépők után nem
- A csoportod forgalmának növekedésével arányosan emelkedik a havi jutalékod
- Nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshetsz
- Jogdíj jellegű jövedelem (ami az utódokra örökíthető)
- Könnyen érthető és átlátható
Úgy kb ezek alapján.
És még egy fontos tényező talán a legfontosabb. MEGBÍZHATÓ tulajdonosok.
5 év alatt azért kibújik a szög a zsákból, alig 3 éves a cég.
Lásd ezt:
nem lehet szintet veszíteni.
ezzel pár rendszer hirdeti magát, és laikusoknak jól is hangzik. egészen addig, amíg bele nem gondolsz, hogy ha egyszer egy alsóvonalad elér egy magasabb szintet, utána mindig kevesebb jutalékot fogsz kapni. ez miért jó? :-) ez szerintem nem kiválasztási szempont. inkább az, és szerintem ez a legfontosabb, hogy a TERMÉKET szeresd, és használd magad is! Na itt esik ki a legtöbb kamu ajánlat.
Miiii?
Ezt kifejtenéd bővebben?
"amíg bele nem gondolsz, hogy ha egyszer egy alsóvonalad elér egy magasabb szintet, utána mindig kevesebb jutalékot fogsz kapni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!