Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?
Miért, mit nem tudok jól? Mutass rá.
Az nem személyeskedés, hogy hülyét csinálsz magadból, én meg az orrod alá dörgölöm. Ez inkább szemétség. :) De attól még hogy én szemét vagyok veled, ugyan úgy maradsz.
Alapvető, hogy az MLM nem átverés. Ilyet sosem állítottam, és ne keverj össze azokkal, akik csípőből utasítják el az MLM-et, vagy épp teljesen egy lapon kezelik a pilótajátékkal, mert ennél jóval tájékozottabb vagyok.
A jelen vitába pedig láthatóan nem fogsz tudni bekapcsolódni, az aktuális kérdések jóval mélyebbek mint ezek a "slágerek".
Az a te problémád, hogy nem ismered fel a személyeskedést. Mivel ismét személyeskedtél, így gondolom, hogy nem vagy képes felismerni.
Majd gyere vissza, hogyha elolvastál egy MLM-es könyvet, mondjuk Nógrádi Bencétől és elolvastál legalább egy üzletpolitikát. Bármelyik cégét.
Képzeld, ismerek nem is egy üzletpolitikát. Nógrádi Bencétől is próbáltam már olvasni, csak a rengeteg önajnározást nem bírtam cérnával. Nem is egy bestseller író a csóka, attól, hogy a magyar MLM Mohamedjének tekintik páran, nem fog megtanulni írni.
De pl. te sem tudsz valami sokat az MLM keletkezéséről, mégis erről osztod az észt. Ilyen az, ha egy lehetőség mindenki számára nyitott. Mert a mindenkiben nem csak az értelmesek vannak.
Értelmeset nem sikerült írni, de személyeskedni igen.
Ha olvastál ilyet és nem érted hmmmm ááá inkább hagyjuk.
Idézzelek megint, hogy te mennyire voltál értelmes?
Valamint nem megérteni, és fárasztóan fájdalmasnak találni valamit nem ugyan az. Bár akinek 1959 és 1975 között húsz év telt el, annak elnézzük.
" Mégis mi a legnagyobb
üzlet, ha nem a legnagyobb hálózattal
rendelkezni?"
konyvolvasas utan megbeszeljuk, ok?
" Akkor most
nyertek-e vagy vesztettek azzal, hogy
korábban léptek be? "
régen nehezebb volt házat építeni, mert nem volt betonkeverő. de jobban járt, aki ha nehezebben is, de építkezett, mert az nem fagyott meg. akkor most nyertek vagy vesztettek azzal, hogy korábban építkeztek?
" Az ember szociális hálózata a szociális
igényeit hivatott kielégíteni. Aki ezt a
hálózatot haszonszerzésre kívánja
használni, egyfelől sem üzletember,
sem jó ember - hiszen a barátaiból
akar megélni."
Te ne menj el dolgozni apád cégéhez... és ne adj munkát a lányodnak, mert rossz ember leszel, hogy a családi kapcsolataidat használod fel haszonszerzésre. Ha meg alkalmazottaid lesznek, és jó lesz a viszony, rúgd ki őket azonnal, nehogy keveredjen a szociális és a szakmai kör! Ekkora butaságot!
" " A te piacod a te környezeted."
Ez csak a komolytalan üzletekre igaz."
Még jó, hogy nekünk nem kell annyi ügyfél, mint a tesconak stb., hanem elég a környezetünk is. Ha neked ez ettől komolytalan, akkor örülök, ugyanis semmi nem akadályoz meg abban, hogy több emberhez is eljuss.
" Még mindig ott tartunk, hogy minél
előbb lép be valaki annál jobb
helyzetben van"
csak te tartasz ott. ma könnyebb, számtalan előnyt leírtam. egy hátrány lehetne, hogy ezt már mindenki csinálja, legalábbis minden ismerősöd, ami furcsa mód pont nem érvényes rád. meg senkire.
" ha ennyi idő alatt képtelen
volt megtalálni a vásárlóit."
Képtelen? akkor vajon mi tartotta el a céget eddig? hagyd, nem kell válaszolni...
na, nem lesz könyvolvasás, ugye? :-) annyira nem érdekel a téma, ugye? csak áruld el, mi a célod azzal, hogy szándékosan tájékozatlan maradsz, és világgá kürtölöd a tájékozatlan véleményedet? Ha tudod, hogy megszerezhető a tudás, akkor ok, hogy téged nem érdekel, de miért dolgozol azon, hogy a kérdező se szerezze azt meg? most őszintén! legalább magadnak válaszold ezt meg, mert szerintem valami súlyos defektet lehet majd felfedezni...
" Képzeld, ismerek nem is egy
üzletpolitikát. Nógrádi Bencétől is
próbáltam már olvasni, csak a
rengeteg önajnározást nem bírtam
cérnával. "
hidd el, nem ismersz üzletpolitikát, ha nem érted, hogy nem a legnagyobb hálózat a legnagyobb üzlet.
nógrádi bence stílusa a kifogásod arra, hogy nem olvasol könyvet? pff. szerintem sem túl jó, de sokkal jobb nálunk. minket mégis elolvasol... keress már egy másikat, könyörgöm! :-)
ma 00:59
Tudjuk te hibátlan vagy és sosem hibázol csak személyeskedsz amit nem vagy képes elismerni. Most szedjem össze én a te személyeskedésedet? Kösz nem azzal lesüllyednék a te szintedre.
65%:
Lehet, hogy tejbegríz. Bár talán nem ő lesz az, mert felfedezhetőek bizonyos különbségek. Szóval ez a rosszabbik eset lesz.
"konyvolvasas utan megbeszeljuk, ok?"
Leereszkedo, semmitmondo. Ha lennenek erveid azzal jonnel, nem ezzel.
"régen nehezebb volt házat építeni, mert nem volt betonkeverő. de jobban járt, aki ha nehezebben is, de építkezett, mert az nem fagyott meg. akkor most nyertek vagy vesztettek azzal, hogy korábban építkeztek?"
Semmilyen párhuzam nem vonható a két dolog közé. Ez is csak egy újabb gyermeteg példa, amivel nem jutunk sehová.
Még ha igaz is lenne, hogy az eltelt idő függvényében az új belépők számára a hálózatuk kiépítésére egyre több és jobb a lehetőség, mód, módszer, a piac potenciálja akkor is kevesebb. Ráadásul nincs így, a direct selling technikák lényegében évtizedek óta változatlanok, ráadásul évről évre hatástalanabbak, köszönhetően az egyre tudatosabb fogyasztói társadalomnak. Kvázi előbb vagy később, ugyan azokkal az eszközökkel vághatnak bele a hálózatépítkezők a munkába, a később érkezők nem kapnak betonkeverőt, betonpumpát, markolót.
"Te ne menj el dolgozni apád cégéhez... és ne adj munkát a lányodnak, mert rossz ember leszel, hogy a családi kapcsolataidat használod fel haszonszerzésre. Ha meg alkalmazottaid lesznek, és jó lesz a viszony, rúgd ki őket azonnal, nehogy keveredjen a szociális és a szakmai kör! Ekkora butaságot!"
Ez is elég gyermeteg kifordítása annak, amit írtam. Nem állítottam, hogy baj, ha a két hálózat között van átfedés, ráadásul egy munkakapcsolat teljesen más viszony. Potenciális vásárlónak és potenciális munkatársnak tekinteni valakit(valakiket) nagyon nem ugyan az.
" csak te tartasz ott. ma könnyebb, számtalan előnyt leírtam."
Csak hármat írj már le megint abból a számtalan előnyből. Csak copy-pastézni kell, nem mondhatod, hogy sokat kérek.
" egy hátrány lehetne, hogy ezt már mindenki csinálja, legalábbis minden ismerősöd, ami furcsa mód pont nem érvényes rád. meg senkire."
Vagyis ameddig nem csinálja minden élő ember a földön, addig van szabad potenciál? Nem mellesleg elég merész mindenkiről tudni ezt az apróságot. Megkérdeztél mindenkit?
" " ha ennyi idő alatt képtelen
volt megtalálni a vásárlóit."
Képtelen? akkor vajon mi tartotta el a céget eddig? hagyd, nem kell válaszolni... "
Az, hogy talált magának vásárlókat nem jelenti azt, hogy ki is aknázta a piacot. Ellenben ha a lehetőségei ellenére még nem aknázta ki a piacot, az azt jelenti, hogy rosszul keresi magának a vásárlókat.
Arcoskodni meg lehet, attól szintén nem lesz igazatok.
Végső soron megint ugyan ott vagyunk, ti jobban tudjátok, csak nem mondjátok meg miért. Az MLM-re nem igazak alapvető, könnyen belátható gazdasági összefüggések, mert nem. Aki pedig ezt boncolgatja, az elzárkózik a tudás elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!