Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nuskin mlmbe érdemes belefogni...

Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?

Figyelt kérdés
Nem pályakezdő vagyok már, de jól jönne a mellékes. Ilyenekből lehet még pénzt keresni? Nuskin is, meg a többi régi mlm is keres folyamatosan üzletépítőket, de szerintem ezeket már mindenki ismeri, úgyhogy fölöslegesen dolgoznék velük. Vagy ha mégsem, hát hogyan? Vagy mibe érdemes most belevágni, ami még új?

2012. dec. 18. 14:28
 111/142 anonim ***** válasza:
66%

Nem írtál egyetlen előnyt sem. Ami meg kikezdhető, az nem számít ide. Pláne számtalan előny....

Amit rajtad kérek számon, az a te állításaid alátámasztása. Amire ha képes lennél, megtennéd, természetesen továbbra sem teszed, csupán "nyilvános dokumentumok"-ra hivatkozol.

2012. dec. 23. 15:26
 112/142 anonim ***** válasza:
66%
k.géza, te ne akarjál kioktatni. Majd ha megmondod hogyan működött az Amway 1959 előtt, akkor lesz némi sanszod.
2012. dec. 23. 15:30
 113/142 anonim ***** válasza:
22%

Tudod az, hogy nem tudtam mikor alakult az Amway és, hogy mikor perelték be az nem egyenértékű azzal, hogy nem érted, hogy hogyan működik az MLM.

Ne terelj hanem válaszolj és ismerd el, hogy valamit nem tudsz.

Most már egyre biztosabb, hogy tejbegríz lesz, mivel a másik topicban is ugyanezek voltak a reakciók. Nem ismerte el, hogy valamit rosszul tudott és a másik korábbi lényegtelen tévedését hozta fel állandóan ezzel úgy próbálva őt beállítani, hogy inkompetens a témához. Elég szerencsétlen próbálkozás volt. Úgy látszik visszatért.

2012. dec. 23. 15:35
 114/142 anonim ***** válasza:
70%

Nem elég, hogy net előtt ülve képtelen voltál pontos információkat idézni, még ellent is mondtál saját magadnak, ráadásul még te akartál kioktatni. Ez azért picit súlyosabb, mint egy apró tárgyi tévedés.

Ezek után nagyon érdekelnek a kérdéseid. Egyébként meg én is kérdeztem tőled korábban, szóval még az is a levegőben van, mielőtt válaszokat várnál.

2012. dec. 23. 15:46
 115/142 anonim ***** válasza:
22%

Igen, ugyanaz... Az egyéb témák, amikre válaszolt is hasonlóak: szexualitás, hol ismerkedjünk lányokkal, hogyan gyantázzuk a szőrös hátunkat, bio életmód, testépítés...

Szia, tejbe! Baj, ha ignorállak? Tekintettel a közös múltunkra.. Kár lenne most megismételni azt az ezer oldalnyi eszmecserét, nem? Ha téged érdekel, olvasd vissza, ha szerinted az olvasót érdekli, linkeld ide be neki!

(Ja, az "ezer" oldalt úgy értem, mint ahogyan az 1959 és 75 közötti időszak "húsz" évét kellet volna értened. Nehogy gyere nekem, hogy csak 564 oldal volt az!)

2012. dec. 23. 15:49
 116/142 anonim ***** válasza:
73%

Már korábban is feltűnt, csak nem tulajdonítottam nagy jelentősséget neki. Persze, most meg azért nem kell megindokolnotok bármit is, mert már vitáztatok itt valakivel korábban, aki biztos én vagyok. Kiváló érv...

Még mindig ott tartunk, hogy nektek totál igazatok van, de mivel ti okosabbak vagytok nem kell érvelnetek vagy bizonyítanotok.

2012. dec. 23. 15:58
 117/142 anonim ***** válasza:
25%

Nem kis tévedésről van szó hanem arról, hogy valamit nem értesz meg és ezt nem ismered el. Megcáfolni nem tudod, persze mivel nem is érted.

Biztos, hogy tejbegríz az. Ugyanaz a stílus, ugyanúgy nem ismerné el ha tévedett és megcáfolták, hanem támad.

A másik jelentéktelen tévedését aminek a kérdés szempontjából nincs jelentőssége felnagyítja és újra meg újra ismételgeti.

Mivel nem lehet végtelen szintig bónuszt fizetni így van egy matematikai határa annak, hogy kik után kap egy felső tag pénzt.

Ha ezt nem vagy képes felfogni akkor sajnállak menj vissza matekot tanulni az iskolába.

A másik dologhoz ismét csak a matekot kell elővenni, illetve az MLM cégek marketing terveit kell megvizsgálni amibe bele tartozik az előbb leírt NINCS VÉGTELEN bónusz szabály is.

De most tételezzük fel, hogy a felső és az alatta lévő ember is ugyanannyi százalékot kap a csoportjából.

Akkor az alsó szinten lévő felépíthet egy akkora csoportot, hogy a felső abból nem kap semmit sem. Mivel ez matematikailag lehetetlen, illetve az összes marketingtervben van egy maximális szint ami után még fizetnek az alatt már nem.

Továbbá ha az alsónak nagyobb csoportja van, akkor a felső abból nem ugyanabban a mértékben részesedik.

Persze ehhez érteni kellene az MLM rendszerek felépítését, hogy mi után és mennyi bónuszt fizetnek. Anélkül nehéz megérteni.

2012. dec. 23. 16:16
 118/142 anonim ***** válasza:
25%
Tessék, vagy cáfold meg vagy ismerd el, hogy nem érted vagy hogy tévedsz.
2012. dec. 23. 16:19
 119/142 anonim ***** válasza:
70%

Egész eddig kizárólag a véges kereslet volt az, amit a hálózatépítés korlátjaként említettem(és hogy erről a rendszer nagyvonalúan megfeledkezik). Erre felhozod, hogy a javak elosztása sem lehet végtelen, köszönjük, valamit nagyon bizonygatni akarsz.

Nem mellékesen ez a tényező is alátámasztja, hogy egy idősebb hálózatban korlátozottabbak a lehetőségek, lévén egy bizonyos pont után már nem érdeke a fölül lévőknek a mélységi építkezés, ezzel erősítve a szintek közötti konkurenciát.

Ennyit arról, hogy mennyire lényeges mikor és hová csatlakozik be az ember.

Továbbá még mindig igaz az, hogy a legnagyobb üzlet maga a hálózat birtoklása, hiszen ettől az összefüggéstől függetlenül a cég még nyilvánvalóan keres minden eladott terméken.

2012. dec. 23. 16:55
 120/142 anonim ***** válasza:
64%

+

Amit leírtál nyilvánvalóan igaz, de ezeket az összefüggéseket én nem vitattam a korábbiakban.

Megválaszoltad a saját kérdésed, jót beszélgetsz magaddal?

2012. dec. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!