Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?
Szerintem icetruckkiller és icetruckkiller nem lehet ugyanaz a személy, hiszen teljesen más gondolataik vannak:
Tegnap 23:50
"Alapvető, hogy az MLM nem átverés. Ilyet sosem állítottam, és ne keverj össze azokkal, akik csípőből utasítják el az MLM-et, vagy épp teljesen egy lapon kezelik a pilótajátékkal, mert ennél jóval tájékozottabb vagyok. "
Ma 19:34
"az MLM mint üzleti modell gyakorlatilag hazugságokra épül"
Vagy egyszerűen annyira korcs az értékrendje, hogy simán lehet hazugságra építeni valamit, ami nem átverés... Csak kellően tájékozottnak kell lenni. Ööööö... értitek...
Ha tévedtem is, a te tévedéseid jóval nagyobbak voltak. Ráadásul feltételezem azóta sincs fogalmad arról mikor alakult ki az MLM.
Az alábbiakat pedig lassan olvasd.
" a javadalmazási szabályok cégenként rendkívül eltérőek lehetnek."
Többek között a cég szabályaitól függ, hogy milyen mélységű hálózatokat engedélyez. Emlékeztetnélek, a kérdésed felmerülésénél egyből az FLP-re gondoltam, ott ugyanis ez lehetséges, hasonlóan pl. az ökonethez. A Tupperware és a Nuskin pedig ellenpéldának jó.
Azt is írtam, hogy ez a bizonyítás korrekt. Viszont nem általános törvényszerűsége az MLM-nek ^ az eltérő javadalmazási rendszerek miatt.
A témához igencsak erőltetetten kapcsolódóan jöttél a kérdéseddel, mindenáron bizonygatni akartad, milyen okos vagy, én meg milyen buta. És még a megosztott figyelmem is elég volt rá, igaz picit elbeszéltünk egymás mellett. Éld meg ezt győzelemnek, ha annyira karod.
Magyarázhatod ahogy akarod, de a matek az matek. Az FLP-nél, a Nuskinnél az ökonetnél és minden MLM-nél.
Így bárki többet kereshet aki alattam van és biztos, hogy ha kellően nagy a csapatom akkor van alattam olyan ember akinek a csoportforgalmából és a vásárlásaiból egy kanyi forintot sem kapok.
"Továbbá még mindig igaz az, hogy a legnagyobb üzlet maga a hálózat birtoklása, hiszen ettől az összefüggéstől függetlenül a cég még nyilvánvalóan keres minden eladott terméken."
Csak egy példa, hogy hová próbáltam beilleszteni azt, amivel mindenáron be kellett kapcsolódnod a vitába.
Te meg hiába okoskodsz tovább, akkor is igazam volt, amikor azt mondtam, hogy ez az üzletpolitika függvénye.
"De most tételezzük fel, hogy a felső és az alatta lévő ember is ugyanannyi százalékot kap a csoportjából.
Akkor az alsó szinten lévő felépíthet egy akkora csoportot, hogy a felső abból nem kap semmit sem. Mivel ez matematikailag lehetetlen, illetve az összes marketingtervben van egy maximális szint ami után még fizetnek az alatt már nem."
Ezen már korábban is megakadt a szemem, csak nem érdekeltél. Itt mi az, ami matematikailag lehetetlen?
Nem te nem erre írtad, hogy ez üzletpolitika kérdése.
Te arra írtad, hogy aki alattam van az nem kereshet többet.
Ne beszélj már mellé. És ez nem üzletpolitika hanem matek kérdése.
De gyerünk bizonyítsd a Nuskin üzletpolitikáján keresztül, mert az szerinted más, mint az FLP-jé. És hazudtold meg a matematika szabályait.
Ja és én nem személyeskedtem. Azt már tudjuk, hogy nem tudod mi a személyeskedés.
Alapból kötekedni jöttél.
Már jópár kérdést intéztem feléd, rájuk se hederítesz.
Láthatóan nem is érted mit és mire mondtam.
"És ha ezzel meg vagy akkor azt is bizonyítsd,hogy a Nuskinnél vagy a Tuppernél nekem mindegy."
k.gézának a Nuskinnél valamint a Tuppernél teljesen és totálisan mindegy. Meg_vagyok a bizonyítással. Egyéb óhaj?
Ahogy a másik topicban itt is ugyanazt műveled. Neked semmit sem kell bizonyítani, mindig neked van igazad. Folyton folyvást másra hivatkozol, hogy más mit hibázott, más hibáját újra és újra felemlegeted.
Az önbizalomhiány tünetei:
- Mindenben talál hibát, nehéz a kedvére tenni.
- Csak az a jó, amit ő csinál, és ahogyan ő csinálja.
- Arrogánssá válik, ha ellentmondanak neki.
- Képtelen hibáit beismerni
A többit az olvasóra bízom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Tudod mit? Mivel most karácsony van, ezért:
A Nuskinben és a Tupperware-ban,
- aki alattam van mindig kevesebbet keres, mint én
- minden alattam lévő csoportból és vásárlásból részesedem, olyan nem fordulhat elő, hogy az alattam lévő csoportból vagy vásárlásból nem részesedem.
Az persze nem gond, hogy ez matematikailag lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!