Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nuskin mlmbe érdemes belefogni...

Nuskin mlmbe érdemes belefogni? Vagy más mlmbe?

Figyelt kérdés
Nem pályakezdő vagyok már, de jól jönne a mellékes. Ilyenekből lehet még pénzt keresni? Nuskin is, meg a többi régi mlm is keres folyamatosan üzletépítőket, de szerintem ezeket már mindenki ismeri, úgyhogy fölöslegesen dolgoznék velük. Vagy ha mégsem, hát hogyan? Vagy mibe érdemes most belevágni, ami még új?

2012. dec. 18. 14:28
 121/142 anonim ***** válasza:
22%

Figyeljetek, én elismerem neki, hogy jobb előbb csatlakozni. Hátha attól megnyugszik.

Papi, igazad van! Jobb előbb csatlakozni. Minél előbb! Ha holnap csatlakozol, már nem lesz ugyanannyi esélyed, mintha ma csatlakoznál!

Még valami. A megfelelő cég kiválasztásának szempontjain ugye túljutottunk? Na, ha van két cég, amelyik pontosan ugyanolyan jól megfelel neked, akkor azt válaszd, amelyik később indult, annál még nem telített a piac, több esélyed van!

(Fú, ez de jól esett! Komolyan! Remélem ettől boldog lesz a karácsonya!)

2012. dec. 23. 18:54
 122/142 anonim ***** válasza:
22%

Betojok ezen az emberen.

Először egy kérdésre azt állítja, hogy a benne foglaltak nem igazak és nincsenek bizonyítva.

Majd amikor bizonyítva van, akkor nem ismerné el, hogy tévedett és a másiknak van igaza, hanem előhuzakodik egy teljesen más témával aminek köze nincs hozzá, amit úgy állít be, hogy az előző írásom azt alátámasztja. Pedig a kettőnek köze nincs egymáshoz.

Majd letagadja, hogy ő bármikor is azt állította volna, hogy az én állításom nem igaz.

Komoly személyiségzavara lehet az illetőnek.

Nem lennék meglepve, hogyha a kérdező, tejbegríz és ő is ugyanaz a személy lenne.

Visszaolvastam a másik azt a bizonyos tejbegrízes fórumot és ott is ugyanezt csinálta. Eddig senki mással nem találkoztam aki ugyanezeket és ugyanígy reagálta volna le. Elég jól felismerhető, hogyha ugyanaz a személy írogat más névvel egy fórumra, mivel hosszú távon előjönnek ugyanazok a viselkedési jegyek amik a személyre jellemzőek.

Biztos vagyok benne, hogy a két ember ugyanaz. Ott is csinált másik regisztrációt, meg nyilván most is.

Már előre borítékolom, hogy letagad mindent meg eltereli a témát majd bizonyítani próbálja, hogy nincs igazunk és mi leszünk a hülyék. Kár az ilyen sérült emberekre időt pazarolni.

2012. dec. 23. 18:56
 123/142 anonim ***** válasza:
22%
Töröltette a korábbi hozzászólást amiben arra utaltak, hogy a két ember ugyanaz. No comment!
2012. dec. 23. 18:57
 124/142 anonim ***** válasza:
24%

"Egész eddig kizárólag a véges kereslet volt az, amit a hálózatépítés korlátjaként említettem"

Figyeljetek, ez milyen jó korlát már, nem? :) Mintha a fodrászokra, tanárokra, vagy hivatalnokokra nem lenne véges a kereslet! :) Szerintem fel kellene mérni, hogy ki hány fodrászt ismer, ki hány tanárt, ki hány hivatalnokot, és ki hány hálózatépítőt.. :) Nekem 4 fodrász, 7 tanár, 15 hivatalnok. Hálózatépítéssel meg csak egy valaki keresett meg eddig.. Azt hiszem, a véges kereslet alapján a hálózatépítésnél maradok. A többi szakmában telítettnek tűnik a piac.

2012. dec. 23. 19:10
 125/142 anonim ***** válasza:
22%
Igen minden piac telített. Ezt eddig nem tudtad? :D
2012. dec. 23. 19:14
 126/142 anonim ***** válasza:
60%

k.géza

Ja, töröltettem, mert az csak úgy megy, hogy leszólok a GYK-nak, nyilván nem azért törölték, mert szabályszegő volt. Nem mellesleg én nem jelentettem semmit, de te ezt is nyilván jobban tudod. Ha idetéved egy moderátor, ezt az egészet úgy ahogy van törli, lévén sosem vagytok képesek személyeskedéstől mentesen vitázni.

65%-os

Minden kereslet véges, a példával újfent nem tudom mit akartál bizonyítani.

Továbbra is csak gyermeteg példákat hoztok, semmi tényszerű érvelést, vagy tényekkel alátámasztott állítást.

A lekezelő arcoskodás az egyetlen amihez még nyúlhattok, ha szembesültök a ténnyel, hogy az MLM mint üzleti modell gyakorlatilag hazugságokra épül.

2012. dec. 23. 19:34
 127/142 anonim ***** válasza:
60%

"Először egy kérdésre azt állítja, hogy a benne foglaltak nem igazak és nincsenek bizonyítva."

Ez hol volt?

"Majd amikor bizonyítva van"

Szintén hol volt? Az olvassak könyvet, a ti tudjátok csak nem mondjátok el között?

" előhuzakodik egy teljesen más témával"

Szintén jelöld meg hol. Mellesleg pont te kevertél bele a képletbe a keresztkérdéseddel, na annak tényleg nem volt köze a témához csak nagyon hozzá kellett szólnod mert égett benned a bizonyítási vágy.

Folyamatosan hajtogatjátok, hogy "így nem volt igazam", "úgy meg lettem cáfolva", én meg hiába kérem újra meg újra, hogy mutassatok rá, nem teszitek. Talán mert nem igaz.

2012. dec. 23. 19:40
 128/142 anonim ***** válasza:
22%

Mi személyeskedünk? Mert te aztán ártatlan bárány vagy.

Lehet nem te jelentetted a moderátoroknak, mert a te személyeskedő hozzászólásaidat is törölték.

És ez a topic is ott tart, mint a másik kettő. Mi nem támasztunk alá és nem bizonyítunk semmit sem. Ugyanezt írkáltad folyamatosan a másik fent linkelt kér fórumban is. Ugyúgy érvelsz, ugyanazokat a dolgokat ismételgeted.

Persze még mindig tagadhatod, hogy te ugyanaz az ember vagy,mint tejbegríz. Ezen már meg sem lepődik senki sem.

2012. dec. 23. 19:45
 129/142 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nem törölték hozzászólásomat.

Még csak véletlenül sem a vita érdemi részével foglalkozol, továbbra sem.

Amikor pedig személyeskedtem, mert volt ilyen, az reakció volt, nem én kezdtem a tématerelést.

2012. dec. 23. 19:49
 130/142 anonim ***** válasza:
28%

Kérdés benne egy állítással:

"Azt megértetted, hogy az alattad lévő többet tud keresni, mint te, és hogy hogyan? Sőt akár az a helyzet is előállhat (elméletileg lehetséges de a gyakorlaban nem nagyon van rá példa), hogy az ő csoportjából NULLA bevételed lesz."

"Nem. Cégtől függetlenül."

__

Itt az állítás, hogy szerinted ez nem így van:

"Cégtől függetlenül erről nem lehet nyilatkozni, tekintettel arra, hogy a javadalmazási szabályok cégenként rendkívül eltérőek lehetnek. "

__

A fenti állítás bizonyítása:

Mivel nem lehet végtelen szintig bónuszt fizetni így van egy matematikai határa annak, hogy kik után kap egy felső tag pénzt.

Ha ezt nem vagy képes felfogni akkor sajnállak menj vissza matekot tanulni az iskolába.

A másik dologhoz ismét csak a matekot kell elővenni, illetve az MLM cégek marketing terveit kell megvizsgálni amibe bele tartozik az előbb leírt NINCS VÉGTELEN bónusz szabály is.

De most tételezzük fel, hogy a felső és az alatta lévő ember is ugyanannyi százalékot kap a csoportjából.

Akkor az alsó szinten lévő felépíthet egy akkora csoportot, hogy a felső abból nem kap semmit sem. Mivel ez matematikailag lehetetlen, illetve az összes marketingtervben van egy maximális szint ami után még fizetnek az alatt már nem.

Továbbá ha az alsónak nagyobb csoportja van, akkor a felső abból nem ugyanabban a mértékben részesedik.

Persze ehhez érteni kellene az MLM rendszerek felépítését, hogy mi után és mennyi bónuszt fizetnek. Anélkül nehéz megérteni."

__

Majd letagattad, hogy te bármikor is azt állítottad volna, hogy ez az állítás nem lenne igaz cégtől függetlenül:

"Amit leírtál nyilvánvalóan igaz, de ezeket az összefüggéseket én nem vitattam a korábbiakban. "

Nem te sosem vitattad. Végülis ezt annak is vehetjük, hogy elismerted, hogy a másiknak van igaza, csak éppen meghazudtoltad saját magadat.

Tudom jön a válasz, hogy az nem úgy volt meg ez nem bizonyít semmit sem. Ahogy a másik topicban is ezt művelted.

Na viszlát! Mindenki látja, hogy a két ember egy és ugyanaz. Nincs értelme tovább ezzel foglalkozni. Neki úgysem lesz sosem semmi alátámasztva, mert neki semmi sem érv amit nem ő állít. Rajta kívül mindenki csak frázisokat mondogat.

Nem baj az MLM nélküle is működik, szerencsére. :)

2012. dec. 23. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!